r
Nosalty Logó

Brokkolis quiche

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Hajababa
Brokkolis quiche
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 6% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 14% Zsír

A tésztához

A töltelékhez

Összesen 606 kcal
  • 6% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 14% Zsír

A tésztához

A töltelékhez

Összesen 3628 kcal
  • 6% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 14% Zsír

A tésztához

A töltelékhez

Összesen 188 kcal
  • 6% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    17.8 g

Zsír

  • Összesen
    39.1 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    13 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    146 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    598.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    30 mg
  • Kálcium
    108 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    35 mg
  • Foszfor
    205 mg
  • Nátrium
    218 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    46 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    177.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    353 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    46 mg
  • D vitamin:
    27 micro
  • K vitamin:
    60 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    59 micro
  • Kolin:
    124 mg
  • Retinol - A vitamin:
    306 micro
  • α-karotin
    61 micro
  • β-karotin
    529 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    1287 micro
  • Lut-zea
    708 micro
Összesen 606 kcal
  • 6% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    107 g

Zsír

  • Összesen
    234.9 g
  • Telített zsírsav
    59 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    79 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    44 g
  • Koleszterin
    879 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3593.5 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    178 mg
  • Kálcium
    650 mg
  • Vas
    10 mg
  • Magnézium
    209 mg
  • Foszfor
    1228 mg
  • Nátrium
    1308 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    276 g
  • Cukor
    28 mg
  • Élelmi rost
    18 mg

VÍZ

  • Összesen
    1066.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2116 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    20 mg
  • C vitamin:
    274 mg
  • D vitamin:
    163 micro
  • K vitamin:
    362 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    354 micro
  • Kolin:
    744 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1833 micro
  • α-karotin
    366 micro
  • β-karotin
    3175 micro
  • β-crypt
    26 micro
  • Likopin
    7719 micro
  • Lut-zea
    4250 micro
Összesen 3628 kcal
  • 6% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.5 g

Zsír

  • Összesen
    12.1 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    45 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    185.6 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    34 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    11 mg
  • Foszfor
    63 mg
  • Nátrium
    68 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    14.3 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    55.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    109 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    14 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    19 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    18 micro
  • Kolin:
    38 mg
  • Retinol - A vitamin:
    95 micro
  • α-karotin
    19 micro
  • β-karotin
    164 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    399 micro
  • Lut-zea
    220 micro
Összesen 188 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A töltelékhez

Elkészítés

A tésztához

  1. A tészta elkészítéséhez egy tálban összedolgozzuk a lisztet, margarint, tojás, vizet és a sót.
  2. Ezután egy kivajazott kerek tepsibe belenyomkodjuk a tésztát úgy, hogy az egész tepsi teljesen be legyen fedve, az oldala is.
  3. Fél órára hűtőbe tesszük.
  4. Majd betesszük az előmelegített sütőbe, és 20 percig sütjük.
  5. A töltelékhez beleöntjük egy tálba a tejszínt és a tejfölt, hozzáadjuk a lereszelt sajtot, a tojásokat, sót és borsot. Jól összekeverjük őket.
  6. A brokkolit megmossuk, majd kis darabokra szedjük szét. A paprikát megmossuk és kockákra vágjuk. A brokkolit és a paprikát hozzákeverjük a tejszínes-tejfölös alaphoz.
  7. Végül az egészet beleöntjük a félig megsütött tésztába.
  8. A paradicsomokat is megmossuk és szeletekre vágjuk, majd a kalács tetejére rakjuk őket.
  9. Az egészet sütjük még kb. 35 percig.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 28
  • Sütés ideje: 55 perc
  • Receptkönyvben: 86
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 15454
  • Feltöltés dátuma: 2011. augusztus 07.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Hajababa 3 recept

Ezt a receptet egy újságból próbáltam ki, és nagyon jól sikerült, az egész elfogyott. :)

Hozzávalók

A tésztához

A töltelékhez

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...