r
Nosalty Logó

Borsós-zöldfűszeres karaj pennével sülve

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Kiss Móni
Borsós-zöldfűszeres karaj pennével sülve
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 10% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 1755 kcal
  • 10% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 7016 kcal
  • 10% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 240 kcal
  • 10% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 58% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    69.5 g

Zsír

  • Összesen
    111 g
  • Telített zsírsav
    39 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    43 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    22 g
  • Koleszterin
    259 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2485.1 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    134 mg
  • Kálcium
    594 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    192 mg
  • Foszfor
    1054 mg
  • Nátrium
    491 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    121.4 g
  • Cukor
    18 mg
  • Élelmi rost
    11 mg

VÍZ

  • Összesen
    425.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    548 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    19 mg
  • C vitamin:
    83 mg
  • D vitamin:
    38 micro
  • K vitamin:
    312 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    20 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    445 micro
  • Kolin:
    185 mg
  • Retinol - A vitamin:
    358 micro
  • α-karotin
    21 micro
  • β-karotin
    2253 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    3279 micro
Összesen 1755 kcal
  • 10% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 58% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    278.1 g

Zsír

  • Összesen
    443.8 g
  • Telített zsírsav
    157 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    171 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    86 g
  • Koleszterin
    1036 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    9940.6 g
  • Cink
    32 mg
  • Szelén
    537 mg
  • Kálcium
    2378 mg
  • Vas
    32 mg
  • Magnézium
    770 mg
  • Foszfor
    4216 mg
  • Nátrium
    1965 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    7 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    485.4 g
  • Cukor
    70 mg
  • Élelmi rost
    45 mg

VÍZ

  • Összesen
    1701.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2192 micro
  • B6 vitamin:
    6 mg
  • B12 Vitamin:
    7 micro
  • E vitamin:
    76 mg
  • C vitamin:
    333 mg
  • D vitamin:
    153 micro
  • K vitamin:
    1246 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    8 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    6 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    80 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1778 micro
  • Kolin:
    742 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1430 micro
  • α-karotin
    84 micro
  • β-karotin
    9012 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    13118 micro
Összesen 7016 kcal
  • 10% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 58% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    9.5 g

Zsír

  • Összesen
    15.1 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    35 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    339.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    18 mg
  • Kálcium
    81 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    26 mg
  • Foszfor
    144 mg
  • Nátrium
    67 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    16.6 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    58.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    75 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    11 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    43 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    61 micro
  • Kolin:
    25 mg
  • Retinol - A vitamin:
    49 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    307 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    448 micro
Összesen 240 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A penne tésztát kifőzzük.
  2. A karajt apró kockákra vágjuk, és jól megmossuk, majd besózzuk. Olajon megpirítjuk.
  3. Egy tálba a tejfölhöz hozzáadjuk a zöldborsót, petrezselymet, metélőhagymát és borsot. Alapossan összekeverjük.
  4. Ezt hozzáöntjük a karajhoz, majd rottyanásig főzzük.
  5. Majd a kifőtt penne tésztához hozzákeverjük, majd egy tepsibe öntjük az egészet.
  6. A tetejére elhelyezzük a lapkasajtot, és addig sütjük, míg rá nem olvad a sajt, és szép színe nem lesz! Jó étvágyat!
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Tepsi mérete: 32x22
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Elkészítettem: 3 alkalommal
  • Receptkönyvben: 114
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 4865
  • Feltöltés dátuma: 2012. június 13.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Kiss Móni 258 recept

Könnyű, gyors, hamar megvan, és nagyon finom!

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...