Ananászos pulykamell baconban
cukormentes
laktózmentes
gluténmentes
tejmentes
tojásmentes
NS
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
- 11% Fehérje
- 6% Szénhidrát
- 8% Zsír
Összesen
594
kcal
- 11% Fehérje
- 6% Szénhidrát
- 8% Zsír
Összesen
1782
kcal
- 11% Fehérje
- 6% Szénhidrát
- 8% Zsír
- 76% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 45.1 g
Zsír
-
Összesen 32.9 g
-
Telített zsírsav 10 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 13 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 6 g
-
Koleszterin 146 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1127.6 g
-
Cink 4 mg
-
Szelén 49 mg
-
Kálcium 50 mg
-
Vas 3 mg
-
Magnézium 70 mg
-
Foszfor 423 mg
-
Nátrium 527 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 2 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 22.5 g
-
Cukor 17 mg
-
Élelmi rost 2 mg
VÍZ
-
Összesen 314 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 15 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 79 mg
-
D vitamin: 9 micro
-
K vitamin: 1 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 12 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 42 micro
-
Kolin: 38 mg
-
Retinol - A vitamin: 10 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 58 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 0 micro
Összesen
594
kcal
- 11% Fehérje
- 6% Szénhidrát
- 8% Zsír
- 76% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 135.4 g
Zsír
-
Összesen 98.8 g
-
Telített zsírsav 31 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 40 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 18 g
-
Koleszterin 437 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 3382.8 g
-
Cink 11 mg
-
Szelén 147 mg
-
Kálcium 149 mg
-
Vas 8 mg
-
Magnézium 211 mg
-
Foszfor 1270 mg
-
Nátrium 1582 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 5 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 67.5 g
-
Cukor 50 mg
-
Élelmi rost 7 mg
VÍZ
-
Összesen 942 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 44 micro
-
B6 vitamin: 3 mg
-
B12 Vitamin: 3 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 236 mg
-
D vitamin: 27 micro
-
K vitamin: 4 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 35 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 125 micro
-
Kolin: 113 mg
-
Retinol - A vitamin: 29 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 173 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 0 micro
Összesen
1782
kcal
- 11% Fehérje
- 6% Szénhidrát
- 8% Zsír
- 76% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 7.8 g
Zsír
-
Összesen 5.7 g
-
Telített zsírsav 2 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 2 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 25 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 194.4 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 8 mg
-
Kálcium 9 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 12 mg
-
Foszfor 73 mg
-
Nátrium 91 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 3.9 g
-
Cukor 3 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 54.1 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 3 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 14 mg
-
D vitamin: 2 micro
-
K vitamin: 0 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 7 micro
-
Kolin: 6 mg
-
Retinol - A vitamin: 2 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 10 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 0 micro
Összesen
102
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- A pulykamellet felszeleteljük, kiklopfoljuk, és borssal, sóval ízesítjük. Az ananászt felszeleteljük, feldaraboljuk.
- A húsdarabokra helyezzük az ananász darabokat, és a húst felgöngyöljük, és bacondarabokat csavarunk rá. Ha véletlenül ki akar szabadulni a töltelék, megtűzdelhetjük a húsokat egy fogpiszkálóval.
- A húsokat egy tálba helyezzük, kevés fehérborral meglocsoljuk, majd alufóliával lefedjük, és fél órát sütjük.
- Majd levesszük a fóliát, és még 10-15 percig visszahelyezzük a sütőbe.
- Sütés ideje: 45 perc
- Elkészítettem: 3 alkalommal
- Receptkönyvben: 43
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 7
- Össznézettség: 4081
- Feltöltés dátuma: 2014. március 23.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
NS
17513 recept
Könnyű és mutatós recept. Érdekes ízkombináció, édes a sóssal, nagyon jó! Ha az időnk engedi, az ananászt karamellizálhatjuk kevés barna cukorral. Rizzsel tálaltam, de akár burgonyával vagy önmagában is fogyasztható.