r
Nosalty Logó

Almás-zabpelyhes morzsasüti

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Dávid
Almás-zabpelyhes morzsasüti
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
190 °C
  • 1% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 5% Zsír

A morzsához

Az almához

Összesen 310 kcal
  • 1% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 5% Zsír

A morzsához

Az almához

Összesen 1237 kcal
  • 1% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 5% Zsír

A morzsához

Az almához

Összesen 125 kcal
  • 1% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 71% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Nátrium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    3.2 g

Zsír

  • Összesen
    11.2 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    27 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    145.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    30 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    25 mg
  • Foszfor
    74 mg
  • Nátrium
    7 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    52.3 g
  • Cukor
    30 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    158.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    91 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    12 micro
  • Kolin:
    14 mg
  • Retinol - A vitamin:
    84 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    68 micro
  • β-crypt
    20 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    70 micro
Összesen 310 kcal
  • 1% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 71% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Nátrium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    12.6 g

Zsír

  • Összesen
    44.6 g
  • Telített zsírsav
    26 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    13 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    108 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    582.3 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    30 mg
  • Kálcium
    119 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    101 mg
  • Foszfor
    296 mg
  • Nátrium
    29 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    209.3 g
  • Cukor
    119 mg
  • Élelmi rost
    22 mg

VÍZ

  • Összesen
    635.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    364 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    33 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    20 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    49 micro
  • Kolin:
    55 mg
  • Retinol - A vitamin:
    336 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    273 micro
  • β-crypt
    79 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    282 micro
Összesen 1237 kcal
  • 1% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 71% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Nátrium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    1.3 g

Zsír

  • Összesen
    4.5 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    11 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    59.1 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    3 mg
  • Kálcium
    12 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    10 mg
  • Foszfor
    30 mg
  • Nátrium
    3 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    21.2 g
  • Cukor
    12 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    64.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    37 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    5 micro
  • Kolin:
    6 mg
  • Retinol - A vitamin:
    34 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    28 micro
  • β-crypt
    8 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    29 micro
Összesen 125 kcal
  • Nosalty kipróbálta

Hozzávalók

A morzsához

Az almához

Elkészítés

A morzsához

  1. A morzsa összes hozzávalóját egy tálba öntjük, majd gyors mozdulatokkal elmorzsoljuk, és félretesszük.

Az almához

  1. Az almákat megmossuk, kicsumázzuk és vékony szeletekre felvágjuk. A cukrot elkeverjük a liszttel, sóval és a fahéjjal, majd beleforgatjuk az almákat.
  2. Kivajazott hőálló edénybe rétegezzük az almát, a tetejét megszórjuk a morzsával.
  3. 190 fokra előmelegített sütőben 20 perc alatt megsütjük.
  • Sütés hőfoka: 190 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Receptkönyvben: 249
  • Tegnapi nézettség: 4
  • 7 napos nézettség: 27
  • Össznézettség: 20657
  • Feltöltés dátuma: 2016. március 10.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Expressz desszert hétköznapokra, amit a legjobb még langyosan, vaníliafagyival kanalazni a kanapén heverészve.

Hozzávalók

A morzsához

Az almához

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...