r
Nosalty Logó

Áfonyás camembert sajt batyuban

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Áfonyás camembert sajt batyuban
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 13% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 24% Zsír
Összesen 1041 kcal
  • 13% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 24% Zsír
Összesen 2082 kcal
  • 13% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 24% Zsír
Összesen 328 kcal
  • 13% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 24% Zsír
  • 32% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    33.8 g

Zsír

  • Összesen
    63.4 g
  • Telített zsírsav
    34 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    195 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2314.3 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    24 mg
  • Kálcium
    489 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    27 mg
  • Foszfor
    465 mg
  • Nátrium
    1306 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    83.5 g
  • Cukor
    26 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    82.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    327 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    43 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    95 micro
  • Kolin:
    106 mg
  • Retinol - A vitamin:
    325 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    23 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    109 micro
Összesen 1041 kcal
  • 13% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 24% Zsír
  • 32% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    67.6 g

Zsír

  • Összesen
    126.9 g
  • Telített zsírsav
    69 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    19 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    390 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4628.6 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    48 mg
  • Kálcium
    977 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    53 mg
  • Foszfor
    930 mg
  • Nátrium
    2612 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    166.9 g
  • Cukor
    52 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    165.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    655 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    9 mg
  • D vitamin:
    87 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    189 micro
  • Kolin:
    211 mg
  • Retinol - A vitamin:
    650 micro
  • α-karotin
    8 micro
  • β-karotin
    46 micro
  • β-crypt
    7 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    219 micro
Összesen 2082 kcal
  • 13% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 24% Zsír
  • 32% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10.6 g

Zsír

  • Összesen
    20 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    61 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    728.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    154 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    8 mg
  • Foszfor
    146 mg
  • Nátrium
    411 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    26.3 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    26 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    103 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    14 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    30 micro
  • Kolin:
    33 mg
  • Retinol - A vitamin:
    102 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    7 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    34 micro
Összesen 328 kcal

Elkészítés

  1. A leveles tésztát kihajtogatjuk az enyhén lisztezett nyújtódeszkára. Középen kettévágjuk.
  2. Megkenjük vékonyan áfonyalekvárral.
  3. A két lapka közepébe 1-1 egész camembert sajtot helyezünk.
  4. Batyuszerűre összehajtogatjuk, a tetejüket és az oldalukat megkenjük tojássárgájával.
  5. Olajozott tepsire helyezve előmelegített sütőben pirosra sütjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 125
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 8241
  • Feltöltés dátuma: 2013. április 21.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Pikáns, könnyű vacsora. Vegáknak is. Magában fogyasztva is elegendő, viszont salátát is kínálhatunk mellé.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...