
witch
- Csatlakozott
- '15 Dec 7
- Utolsó válasz
- '18 Aug 13
- Aktív
- '23 Jul 14
- Megbízhatósági szint
- alaptag felhasználó
Zoldseg hamozoval is meg lehet pucolni. Marti48 egyik receptjenel olvastam, hogy o paprikat pucol igy, en pedig kiprobaltam paradicsommal is. Nekem bevalt.

Én éppenhogy összekeverem, mert egyszer sokáig kavargattam és nyögvenyelős lett.
Attol is megrepedhet, ha a szele jobban megsul, kiszarad. Nagyon vekonyan vagjuk korbe a szelenel es utana tekerjuk fel.
Attol fugg. Peldaul ha a boltbol van veve, ki tudja, hogy mikor lett ledaralva? Ebben az esetben lehet, hogy mar regi mikor megvesszuk es semmi ize. En megprobalom olyan helyen venni, ahol tudom, hogy mindig friss. Ha en letudnam daralni, akkor kb. 6 honap es egy ev amig hasznalhato. Az sem mindegy,…
Levest vagy salatat.
Nalunk magas a sotartalma a konzerveknek es ezert ajanljak a leszurest illetve leoblitest.

En eloszor a rizst teljesen puhara fozom tejben es a cukrot csak ezutan rakom bele. Aztan azzal is fozom kb. 5 percig. Elotte mindig a cukros tejben foztem es nem volt soha puha.