HIRDETÉS

Amire szükségünk lesz:

Jó minőségű kaviár (orosz beluga kaviár a legjobb - sajnos iszonyatosan drága)

Elkészítési és tálalási módok:

  • Az oroszok hajdinalisztből készült vastagpalacsintával, úgynevezett Blinivel, tejföllel és olvasztott vajjal kínálják. A jéghideg orosz vodka természetesen elengedhetetlen kísérője.
  • Ehetjük friss pirítóssal, vajjal, citromlével.
  • Fogyasszuk apróra vágott savanyú uborkával és vajjal megkent kétszersülttel.
  • Ehetjük apróra vágott újhagymával és olvasztott barna vajjal.
  • Készítsünk mellé borsos, citromleves tejfölt, vagy esetleg sűrűre forralt tejszín helyettesítheti.
  • Kipróbálhatjuk a kísérletezés jegyében savanyított karfiollal, paprikával és friss kenyérrel.
  • Vágjunk nagyon apróra vöröshagymát, és keverjük össze a kaviárral. Ezzel kenjük meg a szezámolajos pirítóst.

HIRDETÉS

ezt olvastad már?
még több cikk
kapcsolódó receptek

HIRDETÉS