Ahhoz, hogy igazán könnyű muffintésztát kapjunk, érdemes a tojások sárgáját és fehérjét külön hozzákeverni a masszához.
Jöjjön előbb a sárgája, ott ahol a recept a tojás hozzáadását írja.
Később pedig óvatosan adjuk a tésztához a felvert fehérjét. Ez a lépés a
száraz hozzávalók hozzáadása után következik!
Javasolt kérdések
kérdés | Kategória | Válaszok | Megtekintések | Tevékenység |
---|---|---|---|---|
Hogyan tudnék több lapos süteményt készíteni? | Sütés | 0 | 2.4ezer | '17 Sep |
Ti hogyan tárolnátok tortát fagylalttal? | Sütés | 0 | 1.9ezer | '17 Aug |
Vörösboros húsvéti cipó | egyéb kérdések | 8 | 2.6ezer | '17 Jun |
Hogyan tüntessem el a víznyomokat a bútorokról? | takarítás, tisztítás | 0 | 2.0ezer | '16 Mar |
Mire figyelj sütőzacskó használatakor? | sütési eszközök | 6 | 8.9ezer | '17 Sep |