Ha soklapos sütit készítünk, mérjük le a rétegeknek szánt tésztagolyókat, hogy ugyanannyi-e a súlyuk! Ha csak szemmértékkel nézzük, könnyen tévedhetünk, és az egyik réteg nyers marad, míg a másik túlsül!

Ha soklapos sütit készítünk, mérjük le a rétegeknek szánt tésztagolyókat, hogy ugyanannyi-e a súlyuk! Ha csak szemmértékkel nézzük, könnyen tévedhetünk, és az egyik réteg nyers marad, míg a másik túlsül!
kérdés | Kategória | Válaszok | Megtekintések | Tevékenység |
---|---|---|---|---|
Mikor kész a créme brulée? | sütik | 0 | 2.2ezer | '15 Nov |
Palacsinta tészta leragad! Mit csinálok rosszul? | sütik | 4 | 6.5ezer | '16 Apr |
Mi a mézes krémes készítés 3. szabálya? | sütik | 0 | 2.7ezer | '15 Nov |
Egyszerű, sütés nélküli süteményt tudnátok ajánlani? | sütik | 2 | 2.9ezer | '16 Mar |
Meggyes piskótát hogy süssem, hogy ne süllyedjenek le a meggyek? | sütik | 0 | 3.2ezer | '15 Nov |