A sütéshez előkészített, megtisztított szárnyast konyhai papírtörlővel töröljük nagyon szárazra. Minél több nedvességet itatunk le a bőréről, annál ropogósabb lesz a külseje.
Javasolt kérdések
kérdés | Kategória | Válaszok | Megtekintések | Tevékenység |
---|---|---|---|---|
Mikor lesz kész a hús? | húsok sütése | 0 | 2.7ezer | '15 Nov |
Hogyan süssek szép szalonnát? | húsok sütése | 0 | 4.3ezer | '15 Nov |
Miért érdemes a sült húst pihentetni? | húsok sütése | 0 | 2.7ezer | '15 Nov |
Mit tegyek, hogy ne pukkadjon szét a kolbász, hurka? | húsok sütése | 5 | 6.9ezer | '16 Nov |
Hogy süssek húst sütőzacskóban? | húsok sütése | 0 | 4.2ezer | '15 Nov |