Az oldalast mindig a csontos felével lefelé helyezzük a tepsire, és sose gyorsan süssük, mindig közepes tűzön készüljön!

Az oldalast mindig a csontos felével lefelé helyezzük a tepsire, és sose gyorsan süssük, mindig közepes tűzön készüljön!
kérdés | Kategória | Válaszok | Megtekintések | Tevékenység |
---|---|---|---|---|
Hogyan ne száradjon ki a hús sütés közben? | húsok sütése | 0 | 3.7ezer | '15 Nov |
Mitől lesz porhanyós a sült hús? | húsok sütése | 0 | 3.7ezer | '15 Nov |
Mit tegyek, ha rágósra sült a hús? | húsok sütése | 0 | 5.2ezer | '16 Feb |
Hogy süssek húst sütőzacskóban? | húsok sütése | 0 | 4.2ezer | '15 Nov |
Mitől lesz finom pörkös a sült hús? | húsok sütése | 0 | 2.1ezer | '15 Nov |