Az oldalast mindig a csontos felével lefelé helyezzük a tepsire, és sose gyorsan süssük, mindig közepes tűzön készüljön!

Az oldalast mindig a csontos felével lefelé helyezzük a tepsire, és sose gyorsan süssük, mindig közepes tűzön készüljön!
kérdés | Kategória | Válaszok | Megtekintések | Tevékenység |
---|---|---|---|---|
Miért érdemes a sült húst pihentetni? | húsok sütése | 0 | 2.7ezer | '15 Nov |
Mit tegyek, ha rágósra sült a hús? | húsok sütése | 0 | 5.2ezer | '16 Feb |
Mikor lesz kész a hús? | húsok sütése | 0 | 2.7ezer | '15 Nov |
rántott hús sütése | húsok sütése | 4 | 2.6ezer | '16 May |
Hogy süssek húst sütőzacskóban? | húsok sütése | 0 | 4.2ezer | '15 Nov |