Az oldalast mindig a csontos felével lefelé helyezzük a tepsire, és sose gyorsan süssük, mindig közepes tűzön készüljön!

Az oldalast mindig a csontos felével lefelé helyezzük a tepsire, és sose gyorsan süssük, mindig közepes tűzön készüljön!
kérdés | Kategória | Válaszok | Megtekintések | Tevékenység |
---|---|---|---|---|
Hogyan süssek szárnyast? | húsok sütése | 0 | 3.1ezer | '15 Nov |
Mit tegyek, ha rágósra sült a hús? | húsok sütése | 0 | 5.2ezer | '16 Feb |
Mit csináljak a félig átsült hússal? | húsok sütése | 1 | 4.3ezer | '15 Nov |
Mit tegyek, hogy ne pukkadjon szét a kolbász, hurka? | húsok sütése | 5 | 6.9ezer | '16 Nov |
Hogy süssek húst sütőzacskóban? | húsok sütése | 0 | 4.2ezer | '15 Nov |