Ne szaggassuk a gombócokat közvetlenül a levesbe, mert az zavarossá válik tőle. Forraljunk vizet egy külön lábasban, ebben készítsük el, és csak tálaláskor tegyük a májgombócot a tányérra.

Ne szaggassuk a gombócokat közvetlenül a levesbe, mert az zavarossá válik tőle. Forraljunk vizet egy külön lábasban, ebben készítsük el, és csak tálaláskor tegyük a májgombócot a tányérra.
kérdés | Kategória | Válaszok | Megtekintések | Tevékenység |
---|---|---|---|---|
Mivel fűszerezzem a májgombóclevest? | leves | 0 | 2.5ezer | '15 Nov |
Mitől lesz habkönnyű a daragaluska? | leves | 3 | 9.4ezer | '16 Apr |
A “lehabozás” miért szükséges? | leves | 6 | 5.7ezer | '16 Oct |
Hogy sűrítsem a krémlevest? | leves | 0 | 3.4ezer | '15 Nov |
Mire kell ügyelni alaplé készítése során? | leves | 1 | 2.9ezer | '15 Nov |