Szinte bármilyen krémlevest készítünk, tehetünk bele egy kisebb méretű, szétfővős krumplit, sűríteni fogja, és ad neki egyfajta tartást, az ízét pedig nem befolyásolja különösebben.

Szinte bármilyen krémlevest készítünk, tehetünk bele egy kisebb méretű, szétfővős krumplit, sűríteni fogja, és ad neki egyfajta tartást, az ízét pedig nem befolyásolja különösebben.
kérdés | Kategória | Válaszok | Megtekintések | Tevékenység |
---|---|---|---|---|
A “lehabozás” miért szükséges? | leves | 6 | 5.7ezer | '16 Oct |
Mit tegyek a gyümölcskrémlevesbe? | leves | 0 | 4.8ezer | '15 Nov |
Mivel fűszerezzem a májgombóclevest? | leves | 0 | 2.5ezer | '15 Nov |
Mitől lesz tökéletes állagú a májgombóc? | leves | 0 | 4.8ezer | '15 Nov |
Mit tegyek, hogy megóvjam a szerszámokat a korróziótól? | takarítás, tisztítás | 0 | 1.6ezer | '16 Mar |