Édes rosé

A rosé egy speciális borfajta, amelynek készítése során a kékszőlők fehér mustját a vörösborokénál jóval rövidebb ideig áztatják a törkölyön, így a szemek héjában levő színanyagok kevésbé tudnak kioldódni. A világ bortermelésének mindössze 3-4%-át teszik ki a rosé borok és ez a mennyiség fedezi is a szükségleteket. A bor cukortartalma attól függ, hogy mennyi cukor marad vissza benne az erjedés után. Természetesen a maradék cukor mennyisége az erjesztés során befolyásolható. Az édes borok cukortartalma meghaladja a 45 grammot literenként. Az édes rosé bort általában aperitifként, illetve tészta és halételek, valamint fehér húsok mellé ajánlják.
Bármikor.
Hűvös helyen.
fehérjetartalom
0.07 g
zsírtartalom
0 g
szénhidráttartalom
2.31 g
víztartalom
86.94 g
fehérje
0.07 g
Zsír
ásványi anyagok
szénhidrát
víz
86.94 g
vitaminok
Bár a százszorszép látványa igen kellemes, ennek ellenére nem biztos, hogy jó jel, ha tucatjával jelenik meg a kertben.
NosaltyMa krémlevessel kedveskedünk, hátha maradt még sárgarépa, amit nem rágott el a nyuszi húsvétkor, és egy könnyed citrusos tésztasalátát kínálunk főételnek, garnélával. A desszertnek is hagyjunk időt és helyet, mert narancsos palacsintára szavaztunk.
NosaltyHatalmas érvágás ennek az országnak, hiszen évente több millió tonna rizs fogy náluk.
NosaltyBár a százszorszép látványa igen kellemes, ennek ellenére nem biztos, hogy jó jel, ha tucatjával jelenik meg a kertben.
Az életkor csak egy szám. Ha a következő dolgokat meg tudod tenni, akkor pedig egészen biztos, hogy még hosszú élet vár rád – legalábbis a szakértők kutatási eredményei alapján!
A húsvéti sonkaszezon befejező felvonása a sonkás tészta főzés. Lehet bármikor készíteni, de húsvéti sonkából a legfinomabb és a legpraktikusabb is. Ilyenkor igazi hagyományos ...
A TV-ben láttam ezt a receptet. Annyira gyors és egyszerű, szinte elronthatatlan.
Ezt a receptet nagyjából magamtól találtam ki. Egyszer ettem vendégségben hasonlót, és annyira ízlett, hogy otthon kikísérleteztem. (Ahelyett, hogy elkértem volna a receptet:).)
Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!