Báránycsülök
Leírás
A bárány első és hátsó lábszárainak végződése. A csülöknek számos elkészítési módja van, legtöbbször egészben, pörkölthöz hasonló, ragus ételekhez használják
Mikor vegyem
Bármikor.
hogyan tároljam
Hűtőben, hosszabb időre mélyhűtőben.
100g Báránycsülök
fehérjetartalom
18.91 g
zsírtartalom
72012.38 g
szénhidráttartalom
0 g
víztartalom
67.01 g
Top ásványi anyagok
Foszfor
170 mg
Nátrium
72 mg
Magnézium
22 mg
Kalcium
11 mg
Top vitaminok
B6 vitamin
0.15 g
Niacin - B3 vitamin
5.47 mg
Pantoténsav - B5 vitamin
0.69 mg
Riboflavin - B2 vitamin
0.19 mg
Tápanyagtartalom / 100 gramm
fehérje
18.91 g
Zsír
telített zsírsav
5.83 g
egyszeresen telített zsírsav
5.49 g
többszörösen telített zsírsav
1.06 g
koleszterin
72 g
ásványi anyagok
Kalcium
11 mg
Vas
1.67 mg
Magnézium
22 mg
Foszfor
170 mg
Nátrium
72 mg
Cink
5.22 mg
Réz
0.101 mg
Mangán
0.021 mg
Szelén
19.9 µg
szénhidrát
víz
67.01 g
vitaminok
Tiamin - B1 vitamin
0.1 mg
Riboflavin - B2 vitamin
0.19 mg
Niacin - B3 vitamin
5.47 mg
Pantoténsav - B5 vitamin
0.69 mg
Folát
19 µg
B12 vitamin
2.34 µg
B6 vitamin
0.15 g