Báránycsülök

Báránycsülök

Leírás

A bárány első és hátsó lábszárainak végződése. A csülöknek számos elkészítési módja van, legtöbbször egészben, pörkölthöz hasonló, ragus ételekhez használják

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűtőben, hosszabb időre mélyhűtőben.

100g Báránycsülök

fehérjetartalom

18.91 g

zsírtartalom

72012.38 g

szénhidráttartalom

0 g

víztartalom

67.01 g

gramm báránycsülök?

Top ásványi anyagok

Foszfor

170 mg

Nátrium

72 mg

Magnézium

22 mg

Kalcium

11 mg

Top vitaminok

B6 vitamin

0.15 g

Niacin - B3 vitamin

5.47 mg

Pantoténsav - B5 vitamin

0.69 mg

Riboflavin - B2 vitamin

0.19 mg


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

18.91 g

Zsír

telített zsírsav

5.83 g

egyszeresen telített zsírsav

5.49 g

többszörösen telített zsírsav

1.06 g

koleszterin

72 g

ásványi anyagok

Kalcium

11 mg

Vas

1.67 mg

Magnézium

22 mg

Foszfor

170 mg

Nátrium

72 mg

Cink

5.22 mg

Réz

0.101 mg

Mangán

0.021 mg

Szelén

19.9 µg

szénhidrát

víz

67.01 g

vitaminok

Tiamin - B1 vitamin

0.1 mg

Riboflavin - B2 vitamin

0.19 mg

Niacin - B3 vitamin

5.47 mg

Pantoténsav - B5 vitamin

0.69 mg

Folát

19 µg

B12 vitamin

2.34 µg

B6 vitamin

0.15 g

3 találat

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...