TOP 9 legomlósabb hókifli karácsonyra
Ki ne szeretné az omlós mákos, diós vagy gesztenyés hókiflit sok hófehér porcukorral a tetején? Jöjjön az imádnivaló karácsonyi sütink több változatban!
Ki ne szeretné az omlós mákos, diós vagy gesztenyés hókiflit sok hófehér porcukorral a tetején? Jöjjön az imádnivaló karácsonyi sütink több változatban!
Természetesen a karfiol is kiváló kirántva. Egy dolog a titka, hogy egy pillanatra elő kell főzni, így biztosan szuper lesz az állaga!
A rántott gomba egy nagyszerű fogás, amit pillanatok alatt össze lehet dobni. Kívül ropogós, belül csodálatosan lédús. Tartármártással és rizi-bizivel tálalva egy örök klasszikus.
Mi is egy igazi, autentikus, magyaros főétel ismérve? Hogy általában fűszeres, hagymás-borsos-paprikás, legtöbbször piros színvilágú, laktató és húsos. Ja, és jár hozzá kinek-kinek a kedvenc körete: a párolt rizs, hagymás krumpli, nokedli, tarhonya vagy főtt tészta. És a savanyúság! Nemzeti ünnepekre pedig különösen ajánljuk őket.
NosaltyHorváth Évát december óta kezelik nyílt lábszár- és bokatörése miatt kórházban Magyarországon, ugyanis Balin súlyos motorbalesetet szenvedett. Közösségi médiáján részletesen bemutatta, hogy a kórházban milyen ételeket szolgálnak fel neki.
NosaltyMára hamisítatlan palóclevest, klasszikus és mesteri ízvilágú csirkepaprikást, desszertnek pedig rongyos rétest kínálunk.
NosaltyA Pepco fantasztikus termékkel rukkolt elő, mely teljesen megváltoztatja a hozzáállásodat a mosogatáshoz.
Horváth Évát december óta kezelik nyílt lábszár- és bokatörése miatt kórházban Magyarországon, ugyanis Balin súlyos motorbalesetet szenvedett. Közösségi médiáján részletesen bemutatta, hogy a kórházban milyen ételeket szolgálnak fel neki.
Mi is egy igazi, autentikus, magyaros főétel ismérve? Hogy általában fűszeres, hagymás-borsos-paprikás, legtöbbször piros színvilágú, laktató és húsos. Ja, és jár hozzá kinek-kinek a kedvenc körete: a párolt rizs, hagymás krumpli, nokedli, tarhonya vagy főtt tészta. És a savanyúság! Nemzeti ünnepekre pedig különösen ajánljuk őket.
Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...
A TV-ben láttam ezt a receptet. Annyira gyors és egyszerű, szinte elronthatatlan.
Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!
Hozzászólások (0)
A hozzászólás íráshoz belépés szükséges!