Mit főzzek ma? Sajtos gombaleves, Dubarry csirke és jeruzsálemi kalács laktat

Különleges menüben lesz része annak, aki ma erre téved: a levesünk sajtos és gombás, a főételünk szintén sajtos Dubarry, desszert gyanánt pedig jeruzsálemi kalács jut.

Ilyen ebédhármast is rég látott a világ: sajtos gombaleves, még sajtosabb Dubarry és jeruzsálemi kalács készül.

LEVES

Még több gombaleves itt!

FŐÉTEL

Még több csőben sült hús itt!

DESSZERT

Még több kalács itt!

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Rájöttem, mi a nagymamák kelt tésztájának titka: Így lesz a...

Amikor én buktát sütök, az sosem lesz ugyanolyan, mint a nagymamámé – még akkor sem, ha végigtelefonáljuk az egész folyamatot. Miért lehet ez, és van-e remény azok számára, akik szeretnének ugyanolyan kelt tésztát készíteni, mint amit a dédijüknél, mamájuknál kóstoltak? Ezekre a kérdésekre kerestem a választ…azt azonban nem ígérem, hogy meg is találtam.