Mit főzzek ma? Paradicsomos raviolileves, sütőben sült brokkolifasírt és rusztikus almás palacsinta páratlan menünk

Mutatjuk, mai menünk miért tökéletes választás, egy paradicsomleves, amibe raviolit csempészünk, könnyed gurulós brokkolifasírt másodiknak és őszi ízvilágú, fűszeres almás töltelékű palacsinta vár.

Ezek a színes ételek garantáltan jobb kedvre derítenek:

LEVES

Még több paradicsomleves itt!

FŐÉTEL

Még több zöldségfasírt itt!

DESSZERT

Még több palacsinta itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

Neves bártenderversenyen hirdettek győztest – Ő képviselheti Magyarországot a Kelet-Közép-Európai...

Idén újra megrendezésre került Budapesten a The House of Angostura Global Cocktail Challenge bartender verseny magyarországi döntője 2024. október 7-én. A helyszín ezúttal Buda egyik ékköve, az újonnan nyílt Kimpton Bem Budapest Hotel egyik impozáns vendéglátó egysége, a Bar Huso volt, ahol 7 fiatal bartender mérhette össze tudását a nemzetközi zsűri előtt. A zsűrizésben részt vett a The House of Angostura Globális Márkanagykövete, Daniyel Jones is, aki több mint 10 éve hirdeti a márka értékeit világszerte.

Hirdetés

További cikkek

12 burgonyaköret, ami magában is jóllakat

A burgonya az az alapanyag, amire soha nem lehet ráunni! Ezer és egyféleképpen készíthetjük, és minden formájában jólesik a gyomrunknak. Kedvenceinket hoztuk el nektek, mert krumpliból sosem elég!