8 frenetikus saláta, melyet mandarin bolondít

Télen jól jöhet egy kis extra vitaminpótlás, melyet egy kis salátával könnyedén teljesíthetünk, pláne, ha egy kis citrusféle, mondjuk mandarin is kerül bele.

Nem lennénk meglepődve, ha télen is rákívánnál néha-néha egy salátára. Gyorsan összedobható, és ha megfelelő alapanyagokat használsz, akkor nagyon laktató. Most olyan salátákat hoztunk, melyek között te is biztosan megtalálod az igazit:

  1. 1.

    Gyümölcssaláta Évi nénitől

  2. 2.

    Vaníliás gyümölcssaláta

  3. 3.

    Frissítő gyümölcssaláta

  4. 4.

    Édeskömény-saláta mandarinnal

  5. 5.

    Mandarinos madársaláta

  6. 6.

    Gyümölcsös rizssaláta

  7. 7.

    Színes-illatos citrussaláta édesköménylevéllel

  8. 8.

    Sült kelbimbósaláta mandarinnal

Még több saláta itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

7 opció, ahonnan szilveszterre hidegtálat, kocsonyát vagy aprósütit rendelhetsz

A szilveszteri bulikat saját bevallása szerint senki nem szereti, de azért mindenki megy valahová. Ez is egy olyan nap, mint a többi, vélik sokan, de azért főznek lencsét, korhelylevest, és mindenkinek megvannak a kis babonái, amiktől szebb, jobb, boldogabb új évet remélnek. Ebben nem tudunk segíteni, de ha december 31-én vendégeket vártok, mutatjuk, honnan lehet rendelni aprósütit, hidegtálat, és hol találtok isteni kocsonyát, ha ahhoz van kedvetek.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...