3 lenyűgöző fogás libamájjal, nem csak Márton-napra

Most a libamájat helyezzük központba, hiszen nem csak libacomb vagy libamell kerülhet Márton-napon az asztalunkra. Készítsd el valamelyik igazán elegáns fogást ebből a három szépségből!

  1. 1.

    Tokajis libamáj

    Libamáj, libazsír, jóféle kenyér, tokaji – így még a tunkolás is lehet elegáns! Lepd meg vele kedvesedet vagy magadat!

  2. 2.

    Libamáj tokaji birsalmakompóttal

    A sült libamájhoz ez esetben birsalmakompót és kalács jár, de burgonyafánk vagy hagymás tört krumpli mellett sem fog megsértődni. A tokaji itt is fontos ízkellék!

  3. 3.

    Libaleves libamájas szalvétagombóccal

    Ebben a csuda levesben a szalvétagombóc kapott némi libamájas kiegészítést. Forró, ízgazdag, igazi késő őszi fogás Márton-napra.

Legújabb receptek

Mogyoróvajas hamburger

A recept a Troll a konyhában műsorral való együttműködésünk keretein belül valósult meg, és garantáltan trollmentes :)

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Zsidótojás

A zsidótojás egy hagyományos kóser étel, ami feltételezhetően Lengyelországból érkezett hazánkba, ezért lengyel tojás néven is ismert. Hagyományosan libazsírral készült, ami mellé ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!