-
1.
Tokajis libamáj
Libamáj, libazsír, jóféle kenyér, tokaji – így még a tunkolás is lehet elegáns! Lepd meg vele kedvesedet vagy magadat!
-
2.
Libamáj tokaji birsalmakompóttal
A sült libamájhoz ez esetben birsalmakompót és kalács jár, de burgonyafánk vagy hagymás tört krumpli mellett sem fog megsértődni. A tokaji itt is fontos ízkellék!
-
3.
Libaleves libamájas szalvétagombóccal
Ebben a csuda levesben a szalvétagombóc kapott némi libamájas kiegészítést. Forró, ízgazdag, igazi késő őszi fogás Márton-napra.
3 lenyűgöző fogás libamájjal, nem csak Márton-napra
Most a libamájat helyezzük központba, hiszen nem csak libacomb vagy libamell kerülhet Márton-napon az asztalunkra. Készítsd el valamelyik igazán elegáns fogást ebből a három szépségből!