3 lenyűgöző fogás libamájjal, nem csak Márton-napra

Most a libamájat helyezzük központba, hiszen nem csak libacomb vagy libamell kerülhet Márton-napon az asztalunkra. Készítsd el valamelyik igazán elegáns fogást ebből a három szépségből!

  1. 1.

    Tokajis libamáj

    Libamáj, libazsír, jóféle kenyér, tokaji – így még a tunkolás is lehet elegáns! Lepd meg vele kedvesedet vagy magadat!

  2. 2.

    Libamáj tokaji birsalmakompóttal

    A sült libamájhoz ez esetben birsalmakompót és kalács jár, de burgonyafánk vagy hagymás tört krumpli mellett sem fog megsértődni. A tokaji itt is fontos ízkellék!

  3. 3.

    Libaleves libamájas szalvétagombóccal

    Ebben a csuda levesben a szalvétagombóc kapott némi libamájas kiegészítést. Forró, ízgazdag, igazi késő őszi fogás Márton-napra.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...