Egyre hidegebbre fordul az idő, ilyenkor kétség kívül a levesek a legjobb barátaink a konyhában. Ha krémleveses vagy, akkor jó helyen jársz, ezek a receptek garantáltan könnyedek, ősziesek, guszták, és még csak hús sem került egyik változatba sem! A hétköznapi rohanásban próbáljunk egy kis teret adni magunknak – kevés időráfordítással dobjunk össze egy valóban ízletes fogást, ne legyünk megalkuvóak. Ebben segíthet nekünk a növényi alapanyagú margarin, hiszen kiegyensúlyozottabb étkezések érdekében főzéshez is nagyszerűen használható.
-
1.
Felesborsó-krémleves zöldfűszeres krutonnal
-
2.
Gesztenyekrémleves pirított vargányával
-
3.
Céklaleves meggylével bolondítva
-
4.
Hamis sajtkrémleves pirított brokkolival
-
5.
Zellerkrémleves csak zellerből
-
6.
Narancsos sárgarépakrém leves 2.
-
7.
Selymes körtekémleves pirított mandulával
Keress még több növényi alapú margarint a Rama kínálatában itt!