7 ropogtatni való kovászos uborka, ami rengeteg főfogáshoz illik

A kovászos uborkában az a jó, hogy egész nyáron elkészíthető, csak ki kell fogni hozzá a megfelelően napos-meleg időjárást. Nos, egy darabig nem mondanak lehűlést, álljunk neki!

  1. 1.

    Kovászos uborka Mercedestől

  2. 2.

    Ropogós kovászos uborka

  3. 3.

    Kenyérmentes nyári kovászos uborka egyszerűen

  4. 4.

    Kovászos uborka zoldjuli konyhájából

  5. 5.

    Kovászos uborka Egészséges receptektől

  6. 6.

    Kovászos uborka Iluska konyhájából

  7. 7.

    Kovászos uborka Mártitól

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...