16 kenegető, amit élvezet lesz rákenni a reggeli kenyeredre

A reggeli a nap legfontosabb étkezése, így érdemes megadni a módját, például egy finom sós kenegetővel.

  1. 1.

    Céklás humusz ropogós pitával

  2. 2.

    Baba ghanoush

  3. 3.

    Füstöltpaprikás padlizsánkrém

  4. 4.

    Magyaros juhtúrós körözött

  5. 5.

    Gyors maradékmentő csirkehúskrém

  6. 6.

    Joghurtos cukkinikrém

  7. 7.

    Tojásos-tonhalas szendvicskrém újhagymával

  8. 8.

    Humusz gyorsan

  9. 9.

    Citromos zöldborsókrém

  10. 10.

    Mennyei tepertőkrém

  11. 11.

    Pikáns avokádókrém

  12. 12.

    Tojáskrém Napfény és fűszertől

  13. 13.

    Csirkehúsos pástétom

  14. 14.

    Tojáskrém-variációk Dacotától

  15. 15.

    Házi csirkemájpástétom

  16. 16.

    Tyrokafteri

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...