Vannak olyan ételek, amelyek nélkül egyszerűen nem lehet húsvétot ülni. Persze nemcsak a sonkáról, kalácsról és tormáról beszélünk, hanem például a húsvéti töltelékről is, ami húskísérőként vagy vegetáriánus főételopcióként csatlakozhat az ünnepi menühöz. Retró ugyan, mégis szeretjük: te mit teszel legszívesebben a húsvéti töltelékbe?
-
1.
Húsvéti töltelék gazdagon
Gazdagon, tehát minden földi jóval pakoljuk tele a felfújtat: kolbász, sonka medvehagyma, és ez még csak a kezdet...
-
2.
Gyors töltelék húsok mellé
Egy ízes recept, ami az esetleg megmaradt kenyér- vagy kalácsszeleteket is segít felhasználni.
-
3.
Petrezselymes töltelék sült húsok mellé
Petrezselyemmel minden jobb, tehát a húsvéti töltelék is: használjunk legalább két csokrot!
-
4.
Zöldséges-gombás töltelék
A gomba izgalmas aromája és textúrája egészíti ki ezt a zöldséges verziót: a vegák (és mindenki más) kedvenc lesz.
Még több húsvéti recept itt!
Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!
Hozzászólások (0)
A hozzászólás íráshoz belépés szükséges!