9 gazdag húsétel, ami az almától lesz még izgalmasabb

Almával gazdagított húsos főételekkel érjük el, hogy azonnal szedjetek még egy tányérral vacsorára vagy ráérős ebédre.

  1. 1.

    Almás-kéksajtos csirkefalatok

  2. 2.

    Almás-hagymás pulykasült

  3. 3.

    Almás sertésszűz

  4. 4.

    Almás-diós csirke

  5. 5.

    Almás serpenyős csirkemáj

  6. 6.

    Karaj almaszeletekkel

  7. 7.

    Almás - sajtos hús

  8. 8.

    Pikáns almás-kapros csirkeragu

  9. 9.

    Almás-bazsalikomos csirkemell

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Legújabb receptek

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Húsvéti sárgatúró

Nyírségi - hajdúsági étel, nálunk húsvéti hagyomány. Mióta eszemet tudom, ismerem ezt a finomságot... :) A templomi szentelésnél a sonka, a kolbász, a kalács és a bor mellett ez az ...

Sonkás tészta

A húsvéti sonkaszezon befejező felvonása a sonkás tészta főzés. Lehet bármikor készíteni, de húsvéti sonkából a legfinomabb és a legpraktikusabb is. Ilyenkor igazi hagyományos ...

A legegyszerűbb sajtos rúd

Nagyon finom és nagyon egyszerű, gyorsan elkészíthető vendégváró. Érdemes egyszerre két adagot sütni belőle, mert gyorsan fogy. A tetejére sajt helyett lehet szezámmagot, köménymagot, ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!