9 gazdag húsétel, ami az almától lesz még izgalmasabb

Almával gazdagított húsos főételekkel érjük el, hogy azonnal szedjetek még egy tányérral vacsorára vagy ráérős ebédre.

  1. 1.

    Almás-kéksajtos csirkefalatok

  2. 2.

    Almás-hagymás pulykasült

  3. 3.

    Almás sertésszűz

  4. 4.

    Almás-diós csirke

  5. 5.

    Almás serpenyős csirkemáj

  6. 6.

    Karaj almaszeletekkel

  7. 7.

    Almás - sajtos hús

  8. 8.

    Pikáns almás-kapros csirkeragu

  9. 9.

    Almás-bazsalikomos csirkemell

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Legújabb receptek

Dubaji csoki

A dubaji csoki most óriási őrület, úgyhogy muszáj volt kipróbálnunk, hogy valóban felér e a hírnevéhez.

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...