Ezek az emberek a temetőben rendeztek grillpartyt

Egy angliai templom kertjében nem mindennapi látvány fogadta a mit sem sejtő Peter Howardot.  

Az angliai Otley-ban nemrég egy kedves kis gasztronómiai fesztivált rendeztek. Voltak itt nyilvános főzőbemutatók, gyereksarok és több, mint 45 helyi termelő árulta a portékáját.

Peter Howard feleségével hazafele tartott az eseményről, de a kellemes sétát egy furcsa élmény szakította meg. Howard látta, amint egy 3 felnőttből és 7 gyerekből álló csoport jókedvűen sütögeti a vacsoráját a helyi templom kertjében található temetőben.

A társaság egy sírkő tetején grillezte a húsokat.

Howard a Facebookon közzétett posztjában leírta, hogy amikor a felesége felhívta a sütögetők figyelmét arra, hogy etikailag kissé megkérdőjelezhető az, amit csinálnak, a következő választ kapta: "Köszönöm az infót, megjegyzem".

Howard készített néhány képet a társaságról, akik erre felháborodva követelték, hogy törölje ki a fotókat, mert gyerekeket illegális fényképezni. Howard arra hivatkozva állt ellen a nyomásnak, hogy az sem járja, hogy valaki egy sírkövön sütögeti a vacsoráját egy templom kertjében. A Howard posztja alatti kommentfolyamból kiderült, hogy a társaság a környéken él, és nem állnak rokoni kapcsolatban azzal a személlyel, akinek a sírját főzőlapként használták. Úgy tűnik, az Anglikán Egyház már megkezdte az ügy kivizsgálását. Vajon mi sül ki ebből?

via MUNCHIES

Ezt olvastad az ízHUSZÁR magazinon?

Újra füstölnek a Szerencsi Cukorgyár kéményei - ám sajnos csupán ideiglenesen

Legújabb receptek

Gyümölcskenyér

Ha könnyen és gyorsan szeretnétek emlékezeteset villantani, akkor ez a gyümölcskenyér kapóra jöhet. Nálunk most aszalt vörösáfonya, cukrozott gyömbér, aranymazsola, dió és étcsoki ...

Baileys házilag

Ha szeretitek az édes-selymes krémlikőröket, akkor az idei karácsonyi ajándékotok magatoknak legyen az, hogy elkészítitek házilag. Ugyanis sokkal-sokkal finomabb és aromásabb lesz, ...

Csülök sörben sülve

A sörben sült csülök fejedelmi fogás, ráadásul jó kiadós is. Érdemes egy nappal a sütés előtt bepácolni a húst, hogy az ízek jól átjárják és finom szaftos, omlós legyen. Ameddig ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...