5 élelmiszer, amit a főzésen túl is hasznosíthatsz a háztartásban

Élelmiszereinket sokszínűen felhasználhatjuk főzés közben – sőt, egyes delikvenseket azon túl is: konyhai technikákhoz és furfangokhoz, takarításhoz, és így tovább. Nézzük, kik ők!

Egy jól feltöltött éléskamra nemcsak a főzést teheti sokszínűvé, az étkezést változatossá és az egészséget kicsattanóvá, hanem bizony egyéb pozitív hozományai is lehetnek. Egyes élelmiszerek például a táplálásunkon kívül betölthetnek egyéb hasznos szerepeket, bevethetjük őket a háztartás más helyiségeiben és feladatainál is. Hogy pontosan mely élelmiszerekről és milyen hasznosítási módokról van szó, a cikkből kiderül.

Nézd meg galériánkban a több módon hasznosítható élelmiszerek listáját!

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


További hasznos konyhai tippek várnak:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Legújabb receptek

Gyümölcskenyér

Ha könnyen és gyorsan szeretnétek emlékezeteset villantani, akkor ez a gyümölcskenyér kapóra jöhet. Nálunk most aszalt vörösáfonya, cukrozott gyömbér, aranymazsola, dió és étcsoki ...

Baileys házilag

Ha szeretitek az édes-selymes krémlikőröket, akkor az idei karácsonyi ajándékotok magatoknak legyen az, hogy elkészítitek házilag. Ugyanis sokkal-sokkal finomabb és aromásabb lesz, ...

Csülök sörben sülve

A sörben sült csülök fejedelmi fogás, ráadásul jó kiadós is. Érdemes egy nappal a sütés előtt bepácolni a húst, hogy az ízek jól átjárják és finom szaftos, omlós legyen. Ameddig ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...