13 zseniális köretvariáció újkrumplival

Az újkrumplit még hámozni sem kell. Csak megmosod, kicsit megsikálod, és irány a tepsi/serpenyő/fazék, attól függően, hogyan készíted el.

  1. 1.

    Gőzölt újkrumpli

  2. 2.

    Újburgonya "tócsni"

  3. 3.

    Snidlinges újburgonya

  4. 4.

    Vajas petrezselymes újburgonya

  5. 5.

    Fűszeres parázsburgonya

  6. 6.

    Provence-i újkrumpli

  7. 7.

    Fűszeres, szaftos serpenyős krumpli

  8. 8.

    Petrezselymes újburgonya

  9. 9.

    Jersey újburgonya

  10. 10.

    Roppantott burgonya

  11. 11.

    Spenótos újburgonya

  12. 12.

    Sült zöldségek zöldfűszeres mártogatóssal

  13. 13.

    Mézes-mustáros újburgonya vajban sült hagymával

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...