11 szupergyors, baciűző fokhagymakrémleves

Főzz forró-melengető fokhagymakrémlevest - a vámpírokkal együtt, a bacik is távozni fognak a lakásból!

  1. 1.

    Sajtos fokhagymakrémleves

  2. 2.

    Fokhagymakrémleves Nyúlszarvas konyhájából

  3. 3.

    Sajtos fokhagymaleves

  4. 4.

    Fokhagymakrémleves leveskockával

  5. 5.

    Fehérboros fokhagymakrémleves sajttal és pirítóssal

  6. 6.

    Fokhagymakrémleves GastroHobbi konyhájából

  7. 7.

    Erzsi néni fokhagymakrémlevese

  8. 8.

    Fokhagymakrémleves francia módra

  9. 9.

    Egyszerű fokhagymakrémleves

  10. 10.

    Sajtos fokhagymaleves chilivel

  11. 11.

    Kéksajtos fokhagymaleves

Legújabb receptek

Diótorta vaníliakrémmel

Puha, légies piskóták és gazdag vaníliakrém alkotják ezt a retró diótortát, amelynek nosztalgikus íze egyszerűen utánozhatatlan. Születésnapra, ünnepre, de akár egy nagyobb ...

Csokis babka

Izraeli kalács, más néven babka: ez a márványosan hipnotikus, gazdag csokikrémmel csavart kalács nem hiányozhat a húsvéti asztalról. Manapság divatos mindenféle izgalmasan újító ...

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

„A minőségből, csak azért, hogy a süti olcsóbb legyen, nem...

Balatonfüred előtt egy megállóval, Arácson tesz le bennünket a vonat, ahol egy mézeskalács-házikóra emlékeztető épületben működik Kara Zsuzsanna cukrászdája. Porcukorillat és igazi cukrászdahangulat vár bennünket, no meg finom és mindig friss sütemények. A cukrászdára cserélt mérnökdiplomáról, a minőségi alapanyagok nélkülözhetetlenségéről, és arról is beszélgettünk, hogy a vendéglátásba sem kell belehalni.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Foszlós kalács húsvéti sonkához

Kihagyhatatlan Húsvétkor! Ha nem sonkához kell, és más az alkalom, akkor csak 8 g sót használjunk, és mazsolát is tehetünk bele. Kellemes Húsvétot kívánok mindenkinek!

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!