r
Nosalty Logó

Chilis vörösboros sólet parasztkolbásszal és tojással

0,0

0 ÉRTÉKELÉS0 HOZZÁSZÓLÁS

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!
Hobbychef
Chilis vörösboros sólet parasztkolbásszal és tojással
adag
Idő
perc
Költség
megfizethető
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

1164
Kalória
61.5g
Fehérje
131.2g
Szénhidrátok
41.6g
Zsír
226.7g
Víz
210g
Koleszterin
32.7g
Rost
9.1g
Cukor
  • 13% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 1164 kcal
  • 13% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 2326 kcal
  • 13% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 234 kcal
  • 13% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 49% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    61.5 g

Zsír

  • Összesen
    41.6 g
  • Telített zsírsav
    14 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    14 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    210 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2363.7 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    42 mg
  • Kálcium
    558 mg
  • Vas
    23 mg
  • Magnézium
    411 mg
  • Foszfor
    769 mg
  • Nátrium
    547 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    131.2 g
  • Cukor
    9 mg
  • Élelmi rost
    33 mg

Víz

  • Összesen
    226.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    157 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    32 mg
  • D vitamin:
    40 micro
  • K vitamin:
    66 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    828 micro
  • Kolin:
    286 mg
  • Retinol - A vitamin:
    78 micro
  • α-karotin
    31 micro
  • β-karotin
    931 micro
  • β-crypt
    6 micro
  • Likopin
    1773 micro
  • Lut-zea
    579 micro
Összesen 1164 kcal
  • 13% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 49% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    123 g

Zsír

  • Összesen
    83.2 g
  • Telített zsírsav
    29 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    29 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    420 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4727.5 g
  • Cink
    17 mg
  • Szelén
    84 mg
  • Kálcium
    1116 mg
  • Vas
    46 mg
  • Magnézium
    822 mg
  • Foszfor
    1538 mg
  • Nátrium
    1094 mg
  • Réz
    4 mg
  • Mangán
    8 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    262.5 g
  • Cukor
    18 mg
  • Élelmi rost
    65 mg

Víz

  • Összesen
    453.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    314 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    63 mg
  • D vitamin:
    79 micro
  • K vitamin:
    131 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1656 micro
  • Kolin:
    572 mg
  • Retinol - A vitamin:
    156 micro
  • α-karotin
    62 micro
  • β-karotin
    1861 micro
  • β-crypt
    12 micro
  • Likopin
    3546 micro
  • Lut-zea
    1158 micro
Összesen 2326 kcal
  • 13% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 49% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    12.3 g

Zsír

  • Összesen
    8.3 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    42 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    473.2 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    112 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    82 mg
  • Foszfor
    154 mg
  • Nátrium
    109 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    26.3 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

Víz

  • Összesen
    45.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    31 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    13 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    166 micro
  • Kolin:
    57 mg
  • Retinol - A vitamin:
    16 micro
  • α-karotin
    6 micro
  • β-karotin
    186 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    355 micro
  • Lut-zea
    116 micro
Összesen 234 kcal

Elkészítés

  1. A hagymákat aprítjuk, a zsíron megdinszteljük. Hozzáadjuk a szalonnát, a babot a levével, a babérlevelet, a paradicsomlevet és a chiliszószt. Fűszerezzük.
  2. Megfőzzük a tojást. Felszeleteljük a kolbászt, a paprikát és a paradicsomot.
  3. A babhoz hozzáöntjük a bort, majd tálalunk.
  4. A tányérra szedünk a babból, ráteszünk egy félbevágott tojást, egy chili paprikát, szeletelt paprikát és paradicsomot, s vágunk rá az újhagyma zöldjéből.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 5 perc
  • Főzés ideje: 20 perc

Lehet, hogy a kóser konyha hívei ezt szentségtörésnek tartják, de én szeretem a csípős parasztkolbászt. Mivel csülök nem volt itthon, hát ezzel készítettem. Legközelebb majd liba kerül bele.

Elmentem a receptkönyvembe

Elmentem a receptkönyvembe

Receptkönyvbe mentéshez kérjük lépj be!
Kinyomtatom
Jegyzetet írok

Jegyzet

Jegyzetíráshoz kérjük lépj be!
Elküldöm e-mailben
Megcsináltam

Bevált ez a recept? Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!

Hozzászólások (0)

További receptek

Címlapról ajánljuk

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!