adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
- 8% Fehérje
- 9% Szénhidrát
- 11% Zsír
-
125g sertéscomb228 kcal
-
250g burgonya144 kcal
-
45g vöröshagyma16 kcal
-
38g füstölt szalonna246 kcal
-
18 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g fekete bors0 kcal
-
8g víz0 kcal
Összesen
652
kcal
- 8% Fehérje
- 9% Szénhidrát
- 11% Zsír
-
500g sertéscomb910 kcal
-
1000g burgonya578 kcal
-
180g vöröshagyma66 kcal
-
150g füstölt szalonna983 kcal
-
71 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g fekete bors0 kcal
-
32g víz0 kcal
Összesen
2608
kcal
- 8% Fehérje
- 9% Szénhidrát
- 11% Zsír
-
26.7g sertéscomb49 kcal
-
53.5g burgonya31 kcal
-
9.6g vöröshagyma4 kcal
-
53 kcal
-
0.4g napraforgó olaj4 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g fekete bors0 kcal
-
1.7g víz0 kcal
Összesen
141
kcal
- 8% Fehérje
- 9% Szénhidrát
- 11% Zsír
- 72% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 32 g
Zsír
-
Összesen 41.6 g
-
Telített zsírsav 14 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 19 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 7 g
-
Koleszterin 113 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 689.4 g
-
Cink 3 mg
-
Szelén 26 mg
-
Kálcium 49 mg
-
Vas 3 mg
-
Magnézium 73 mg
-
Foszfor 421 mg
-
Nátrium 114 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 36.6 g
-
Cukor 3 mg
-
Élelmi rost 5 mg
VÍZ
-
Összesen 287.2 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 7 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 40 mg
-
D vitamin: 23 micro
-
K vitamin: 4 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 11 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 36 micro
-
Kolin: 112 mg
-
Retinol - A vitamin: 7 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 2 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 19 micro
Összesen
652
kcal
- 8% Fehérje
- 9% Szénhidrát
- 11% Zsír
- 72% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 128.1 g
Zsír
-
Összesen 166.4 g
-
Telített zsírsav 57 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 75 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 26 g
-
Koleszterin 450 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 2757.4 g
-
Cink 12 mg
-
Szelén 105 mg
-
Kálcium 195 mg
-
Vas 10 mg
-
Magnézium 294 mg
-
Foszfor 1684 mg
-
Nátrium 455 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 146.5 g
-
Cukor 13 mg
-
Élelmi rost 19 mg
VÍZ
-
Összesen 1148.8 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 30 micro
-
B6 vitamin: 5 mg
-
B12 Vitamin: 3 micro
-
E vitamin: 5 mg
-
C vitamin: 160 mg
-
D vitamin: 90 micro
-
K vitamin: 16 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 4 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 2 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 43 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 145 micro
-
Kolin: 449 mg
-
Retinol - A vitamin: 30 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 9 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 74 micro
Összesen
2608
kcal
- 8% Fehérje
- 9% Szénhidrát
- 11% Zsír
- 72% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 6.9 g
Zsír
-
Összesen 8.9 g
-
Telített zsírsav 3 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 4 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 24 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 147.5 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 6 mg
-
Kálcium 10 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 16 mg
-
Foszfor 90 mg
-
Nátrium 24 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 7.8 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 61.4 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 2 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 9 mg
-
D vitamin: 5 micro
-
K vitamin: 1 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 8 micro
-
Kolin: 24 mg
-
Retinol - A vitamin: 2 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 0 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 4 micro
Összesen
141
kcal
Hozzávalók
-
1 kg burgonya
-
2 közepes fej vöröshagyma
-
1 ek napraforgó olaj
-
só ízlés szerint
-
4 ek víz
Elkészítés
- A húst kiklopfoljuk, besózzuk, megszórjuk borssal.
- A burgonyát ésa hagymátmegtisztítjuk, karikákra vágjuk.
- A szalonnát bevagdaljuk a bőréig.
- A sütőt előmelegítjük.
- A sütőfóliából tepsi nagyságút levágunk, az egyik végét lezárjuk, rátesszük egy tepsire, belecsurgatjuk az olajat, rátesszük a burgonya felét, erre a hússzeleteket egymás mellé, rá a hagymakarikákat, minden szelet húsra teszünk 1-1 szelet szalonnát, majd a tetejére tesszük a burgonya másik felét.
- Aláöntünk 3-4 kanál vizet, lezárjuk a fólia másik végét is, a tetején vágunk egy kb. 1 cm-es nyílást, hogy a sülés közben keletkezett gőz ott távozhasson a zacskóból. Készíthetjük alufóliával letakart tepsin is! Előmelegített sütőben készresütjük.
- Sütés hőfoka: 200 °C
- Sütés módja: alul-felül sütés
- Tepsi mérete: 30x40
- Sütés ideje: 150 perc
- Receptkönyvben: 159
- Tegnapi nézettség: 1
- 7 napos nézettség: 10
- Össznézettség: 25673
- Feltöltés dátuma: 2011. szeptember 30.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- Speciális étrendek:
NS
17513 recept
Vasárnapi ebédnek is nagyon finom!