Toast kenyér-muffin tojással
cukormentes
laktózt tartalmaz
glutént tartalmaz
tejet tartalmaz
tojást tartalmaz
Glaser
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
- 12% Fehérje
- 11% Szénhidrát
- 20% Zsír
Összesen
258
kcal
- 12% Fehérje
- 11% Szénhidrát
- 20% Zsír
Összesen
1547
kcal
- 12% Fehérje
- 11% Szénhidrát
- 20% Zsír
- 57% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 10.6 g
Zsír
-
Összesen 19.4 g
-
Telített zsírsav 9 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 7 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 3 g
-
Koleszterin 211 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 543 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 24 mg
-
Kálcium 55 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 16 mg
-
Foszfor 152 mg
-
Nátrium 292 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 9.9 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 53.4 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 143 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 42 micro
-
K vitamin: 2 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 40 micro
-
Kolin: 156 mg
-
Retinol - A vitamin: 142 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 15 micro
-
β-crypt 4 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 252 micro
Összesen
258
kcal
- 12% Fehérje
- 11% Szénhidrát
- 20% Zsír
- 57% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 63.7 g
Zsír
-
Összesen 116.3 g
-
Telített zsírsav 51 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 41 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 15 g
-
Koleszterin 1268 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 3257.9 g
-
Cink 6 mg
-
Szelén 145 mg
-
Kálcium 332 mg
-
Vas 10 mg
-
Magnézium 98 mg
-
Foszfor 913 mg
-
Nátrium 1752 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 59.2 g
-
Cukor 8 mg
-
Élelmi rost 5 mg
VÍZ
-
Összesen 320.2 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 859 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 3 micro
-
E vitamin: 5 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 254 micro
-
K vitamin: 11 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 2 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 11 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 240 micro
-
Kolin: 935 mg
-
Retinol - A vitamin: 852 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 90 micro
-
β-crypt 26 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 1514 micro
Összesen
1547
kcal
- 12% Fehérje
- 11% Szénhidrát
- 20% Zsír
- 57% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 10.5 g
Zsír
-
Összesen 19.1 g
-
Telített zsírsav 8 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 7 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 209 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 535.8 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 24 mg
-
Kálcium 55 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 16 mg
-
Foszfor 150 mg
-
Nátrium 288 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 9.7 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 52.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 141 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 42 micro
-
K vitamin: 2 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 40 micro
-
Kolin: 154 mg
-
Retinol - A vitamin: 140 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 15 micro
-
β-crypt 4 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 249 micro
Összesen
254
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- A sütőt 200 fokra előmelegítjük. Egy muffin forma 6 mélyedését vajjal vékonyan kikenjük.
- A kenyérszeleteket sodrófával elvékonyítjuk, a maradék vajjal megkenjük, majd a vajas felükkel lefele az előkészített formákba tesszük. Mindegyikre 1-1 bacon szeletet teszünk, és ráütünk 1-1 tojást.
- Betoljuk a forró sütőbe, és kb. 15-20 percig sütjük. Sóval, borssal ízesítjük.
- Sütés hőfoka: 200 °C
- Sütés módja: alul-felül sütés
- Sütés ideje: 20 perc
- Elkészítettem: 5 alkalommal
- Receptkönyvben: 201
- Tegnapi nézettség: 1
- 7 napos nézettség: 2
- Össznézettség: 14007
- Feltöltés dátuma: 2013. december 13.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- Speciális étrendek:
Glaser
1980 recept
Bacon helyett használhatunk vékonyra vágott nyers, füstölt sonka szeleteket is.