r
Nosalty Logó

Tavaszi csirkecomb tepsiben

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Gréti
Tavaszi csirkecomb tepsiben
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 10% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 276 kcal
  • 10% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 1106 kcal
  • 10% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 91 kcal
  • 10% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 80% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    23.6 g

Zsír

  • Összesen
    17.7 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    116 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    448.5 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    25 mg
  • Kálcium
    22 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    32 mg
  • Foszfor
    227 mg
  • Nátrium
    138 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4.9 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    188.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    42 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    25 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    12 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    17 micro
  • Kolin:
    72 mg
  • Retinol - A vitamin:
    18 micro
  • α-karotin
    55 micro
  • β-karotin
    267 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    1287 micro
  • Lut-zea
    260 micro
Összesen 276 kcal
  • 10% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 80% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    94.2 g

Zsír

  • Összesen
    70.9 g
  • Telített zsírsav
    16 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    36 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    13 g
  • Koleszterin
    462 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1794 g
  • Cink
    10 mg
  • Szelén
    102 mg
  • Kálcium
    89 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    129 mg
  • Foszfor
    907 mg
  • Nátrium
    551 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    19.8 g
  • Cukor
    11 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    753.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    169 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    99 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    49 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    26 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    69 micro
  • Kolin:
    288 mg
  • Retinol - A vitamin:
    70 micro
  • α-karotin
    219 micro
  • β-karotin
    1069 micro
  • β-crypt
    6 micro
  • Likopin
    5146 micro
  • Lut-zea
    1041 micro
Összesen 1106 kcal
  • 10% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 80% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    7.8 g

Zsír

  • Összesen
    5.8 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    38 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    147.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    7 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    11 mg
  • Foszfor
    75 mg
  • Nátrium
    45 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    1.6 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    62 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    14 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    6 micro
  • Kolin:
    24 mg
  • Retinol - A vitamin:
    6 micro
  • α-karotin
    18 micro
  • β-karotin
    88 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    424 micro
  • Lut-zea
    86 micro
Összesen 91 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A combokat jól megmossuk, az esetleges maradványtollakat eltávolítjuk, besózzuk és tepsibe vagy jénaiba helyezzük.
  2. A paradicsomot, paprikát, hagymát (de készíthetjük sárgarépával, paradicsommal és póréval is) nagyobb szeletekre vágjuk, a husikra / közé helyezzük, fűszerkeverékkel megszórjuk, olívaolajjal meglocsoljuk. Egy kis vizet öntünk alá.
  3. Előmelegített, légkeveréses sütőben letakarva 45 percig sütjük, majd a tetőt / fóliát levesszük, és arany barnára pirítjuk. Sütés közben el ne felejtsük a keletkezett fincsi szafttal – ami tálaláskor a rizsre is szuper lesz – egyszer mindenképpen meglocsolni!
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Tepsi mérete: 30x20x6
  • Sütés ideje: 60 perc
  • Elkészítettem: 30 alkalommal
  • Receptkönyvben: 203
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 21403
  • Feltöltés dátuma: 2012. február 29.

Ajánló

A zöldségektől isteni zamata lesz a húsnak, és nem hagyja kiszáradni azokat. Friss salátával vagy uborkasalátával tálaljuk. Olyan alkalmakra ajánlom, amikor a husinak van ideje sülni, de nekünk nincs a konyhában állni.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Hétköznap délutánonként, amikor a gyerkőceimmel tanulunk a másnapi dolgozatra, nincs időm órák hosszat főzőcskézni a konyhában. Ilyenkor jönnek a szuper-tepsis husik rizzsel! Nem igényelnek hosszas előkészítést, és a rizst sem kell percenként figyelni.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...