Sült gomba paprikával és hagymával
cukormentes
laktózmentes
gluténmentes
tejmentes
tojásmentes
Pogácsa
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
220 °C
- 2% Fehérje
- 6% Szénhidrát
- 0% Zsír
-
100g gomba21 kcal
-
25 kcal
-
31 kcal
-
90g vöröshagyma33 kcal
Összesen
110
kcal
- 2% Fehérje
- 6% Szénhidrát
- 0% Zsír
-
200g gomba43 kcal
-
49 kcal
-
62 kcal
-
180g vöröshagyma66 kcal
Összesen
220
kcal
- 2% Fehérje
- 6% Szénhidrát
- 0% Zsír
-
23.8g gomba5 kcal
-
6 kcal
-
7 kcal
-
21.4g vöröshagyma8 kcal
Összesen
26
kcal
- 2% Fehérje
- 6% Szénhidrát
- 0% Zsír
- 92% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
β-karotin
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 6 g
Zsír
-
Összesen 0.9 g
-
Telített zsírsav 0 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 0 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 269.9 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 10 mg
-
Kálcium 41 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 42 mg
-
Foszfor 159 mg
-
Nátrium 14 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 23.8 g
-
Cukor 9 mg
-
Élelmi rost 5 mg
VÍZ
-
Összesen 355.4 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 160 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 340 mg
-
D vitamin: 7 micro
-
K vitamin: 5 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 6 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 105 micro
-
Kolin: 27 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 19 micro
-
β-karotin 1670 micro
-
β-crypt 462 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 51 micro
Összesen
110
kcal
- 2% Fehérje
- 6% Szénhidrát
- 0% Zsír
- 92% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
β-karotin
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 12 g
Zsír
-
Összesen 1.9 g
-
Telített zsírsav 0 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 0 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 539.9 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 20 mg
-
Kálcium 82 mg
-
Vas 3 mg
-
Magnézium 84 mg
-
Foszfor 319 mg
-
Nátrium 28 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 47.5 g
-
Cukor 19 mg
-
Élelmi rost 11 mg
VÍZ
-
Összesen 710.9 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 319 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 3 mg
-
C vitamin: 679 mg
-
D vitamin: 14 micro
-
K vitamin: 10 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 11 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 211 micro
-
Kolin: 54 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 38 micro
-
β-karotin 3341 micro
-
β-crypt 924 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 103 micro
Összesen
220
kcal
- 2% Fehérje
- 6% Szénhidrát
- 0% Zsír
- 92% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
β-karotin
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 1.4 g
Zsír
-
Összesen 0.2 g
-
Telített zsírsav 0 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 0 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 64.3 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 2 mg
-
Kálcium 10 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 10 mg
-
Foszfor 38 mg
-
Nátrium 3 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 5.7 g
-
Cukor 2 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 84.6 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 38 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 81 mg
-
D vitamin: 2 micro
-
K vitamin: 1 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 25 micro
-
Kolin: 6 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 4 micro
-
β-karotin 398 micro
-
β-crypt 110 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 12 micro
Összesen
26
kcal
Hozzávalók
-
1 közepes db piros kaliforniai paprika
-
2 közepes fej vöröshagyma
Elkészítés
- A gombát megtisztítjuk, és a hagymával, paprikával együtt nagyobb, hasonló méretű darabokra vágjuk.
- A sütőt előmelegítjük, a tepsit kibéleljük sütőpapírral (ne kelljen mosogatni!). Elterítjük a felaprított zöldségeket, sózzuk, borsozzuk, meglocsoljuk olajjal, jól összekeverjük. 220 fokon megsütjük őket.
- Sütés hőfoka: 220 °C
- Sütés módja: hőlégkeveréses
- Sütés ideje: 15 perc
- Receptkönyvben: 22
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 3
- Össznézettség: 307
- Feltöltés dátuma: 2024. szeptember 04.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- vegetáriánus:
-
- alkalom:
-
-
Speciális étrendek:
- gluténmentes ,
- cukormentes ,
- tejmentes ,
- tojásmentes ,
- laktózmentes ,
- vegán
-
Speciális étrendek:
Pogácsa
392 recept