r
Nosalty Logó

Sajtos stangli Pussycat konyhájából

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
pussycat
Sajtos stangli Pussycat konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 8% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 33% Zsír

A tésztához

A tetejéhez

Összesen 624 kcal
  • 8% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 33% Zsír

A tésztához

A tetejéhez

Összesen 4983 kcal
  • 8% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 33% Zsír

A tésztához

A tetejéhez

Összesen 436 kcal
  • 8% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 33% Zsír
  • 28% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    11.5 g

Zsír

  • Összesen
    44.6 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    20 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    54 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1266.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    24 mg
  • Kálcium
    151 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    20 mg
  • Foszfor
    154 mg
  • Nátrium
    915 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    44.1 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    38 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    446 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    9 micro
  • K vitamin:
    42 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    22 micro
  • Kolin:
    35 mg
  • Retinol - A vitamin:
    423 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    276 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    41 micro
Összesen 624 kcal
  • 8% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 33% Zsír
  • 28% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    91.7 g

Zsír

  • Összesen
    357 g
  • Telített zsírsav
    93 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    158 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    90 g
  • Koleszterin
    435 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    10130 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    194 mg
  • Kálcium
    1205 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    163 mg
  • Foszfor
    1231 mg
  • Nátrium
    7318 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    352.6 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    12 mg

VÍZ

  • Összesen
    304.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    3565 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    33 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    71 micro
  • K vitamin:
    332 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    177 micro
  • Kolin:
    279 mg
  • Retinol - A vitamin:
    3380 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    2209 micro
  • β-crypt
    6 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    329 micro
Összesen 4983 kcal
  • 8% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 33% Zsír
  • 28% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8 g

Zsír

  • Összesen
    31.3 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    14 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    38 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    887.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    17 mg
  • Kálcium
    106 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    14 mg
  • Foszfor
    108 mg
  • Nátrium
    641 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    30.9 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    26.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    312 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    29 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    16 micro
  • Kolin:
    24 mg
  • Retinol - A vitamin:
    296 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    193 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    29 micro
Összesen 436 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A tetejéhez

Elkészítés

A tésztához

  1. A sajton és a tojáson kívül az összes hozzávalót összegyúrjuk.
  2. Folpackba csomagolva a hűtőbe tesszük egy éjszakára.
  3. Másnap kinyújtjuk 1/2 cm vastagra, megkenjük tojással, és rászórjuk a sajtot.
  4. Pizzavágóval tetszés szerinticsíkokra vágjuk, és lapos tepsikre pakoljuk őket. Lehet közel is egymáshoz, mert ezek nem nőnek meg.
  5. 200 fokon sütjük pirosodásig.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 55 alkalommal
  • Receptkönyvben: 35
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 4799
  • Feltöltés dátuma: 2012. december 20.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
pussycat 150 recept

Ez is egy olyan régi recept, hogy már nem emlékszem, hogy honnan tanultam, talán negyven éves is lehet.  Ha kihűltek a stanglik, jól záródó dobozban, száraz hűvös helyen akár egy hónapig is eltarthatjuk (ha addig el nem fogy).

Hozzávalók

A tésztához

A tetejéhez

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...