Reszelt sajtos sült párizsi
cukormentes
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojást tartalmaz
Norbi06
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
- 23% Fehérje
- 1% Szénhidrát
- 47% Zsír
-
75g párizsi205 kcal
-
63g sajt220 kcal
-
11g napraforgó olaj94 kcal
Összesen
519
kcal
- 23% Fehérje
- 1% Szénhidrát
- 47% Zsír
-
300g párizsi819 kcal
-
250g sajt880 kcal
-
43g napraforgó olaj376 kcal
Összesen
2075
kcal
- 23% Fehérje
- 1% Szénhidrát
- 47% Zsír
-
50.6g párizsi138 kcal
-
42.2g sajt149 kcal
-
7.2g napraforgó olaj63 kcal
Összesen
350
kcal
- 23% Fehérje
- 1% Szénhidrát
- 47% Zsír
- 28% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
A vitamin (RAE):
-
Retinol - A vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 23.1 g
Zsír
-
Összesen 47 g
-
Telített zsírsav 19 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 11 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 4 g
-
Koleszterin 77 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1666 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 9 mg
-
Kálcium 406 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 15 mg
-
Foszfor 225 mg
-
Nátrium 1009 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 1.1 g
-
Cukor 0 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 28.4 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 197 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 5 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 13 micro
-
K vitamin: 2 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 11 micro
-
Kolin: 10 mg
-
Retinol - A vitamin: 196 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 18 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 0 micro
Összesen
519
kcal
- 23% Fehérje
- 1% Szénhidrát
- 47% Zsír
- 28% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
A vitamin (RAE):
-
Retinol - A vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 92.5 g
Zsír
-
Összesen 188 g
-
Telített zsírsav 74 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 43 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 17 g
-
Koleszterin 308 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 6663.9 g
-
Cink 7 mg
-
Szelén 36 mg
-
Kálcium 1625 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 60 mg
-
Foszfor 900 mg
-
Nátrium 4035 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 4.4 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 113.6 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 788 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 4 micro
-
E vitamin: 18 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 53 micro
-
K vitamin: 8 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 45 micro
-
Kolin: 39 mg
-
Retinol - A vitamin: 783 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 73 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 0 micro
Összesen
2075
kcal
- 23% Fehérje
- 1% Szénhidrát
- 47% Zsír
- 28% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
A vitamin (RAE):
-
Retinol - A vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 15.6 g
Zsír
-
Összesen 31.7 g
-
Telített zsírsav 13 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 7 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 3 g
-
Koleszterin 52 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1124.7 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 6 mg
-
Kálcium 274 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 10 mg
-
Foszfor 152 mg
-
Nátrium 681 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 0.7 g
-
Cukor 0 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 19.2 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 133 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 3 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 9 micro
-
K vitamin: 1 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 8 micro
-
Kolin: 6 mg
-
Retinol - A vitamin: 132 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 12 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 0 micro
Összesen
350
kcal
Hozzávalók
-
30 dkg párizsi
-
0.5 dl napraforgó olaj
Elkészítés
- Az olajat felhevítjük, majd lassú lángon megpirítjuk a párizsi szeletek egyik oldalát.
- Megforgatjuk őket és ha minden igaz, egy "mélyedés" alakult ki benne, amelybe szórhatjuk a sajtot. Kevés pirítás és készen van. Ügyeljünk rá, hogy a felesleges zsiradékot amennyire lehet, itassuk le.
- Megszórhatjuk kisütés után is sajttal, ekkor csak az alja olvad meg, a teteje reszelékes marad. Én így szoktam készíteni, de ízlés dolga.
- Sütés ideje: 4 perc
- Elkészítettem: 15 alkalommal
- Receptkönyvben: 68
- Tegnapi nézettség: 1
- 7 napos nézettség: 10
- Össznézettség: 9518
- Feltöltés dátuma: 2012. április 26.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- Speciális étrendek:
Norbi06
121 recept
Hétköznapokon egyszerű, gyors, olcsó és laktató vacsora, reggeli, ebéd. Együnk mellé zöldségeket, rozskenyeret, vagy bármi mást. Úgy gondolom, ez nem egy kötött "recept", inkább csak egy tipp. :-)