r
Nosalty Logó

Rántott hal "hekk" hasábburgonyával

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Ana's Kitchen
Rántott hal "hekk" hasábburgonyával
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 16% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 613 kcal
  • 16% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 2451 kcal
  • 16% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 100 kcal
  • 16% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    64.8 g

Zsír

  • Összesen
    9.9 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    201 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1761.4 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    106 mg
  • Kálcium
    305 mg
  • Vas
    13 mg
  • Magnézium
    177 mg
  • Foszfor
    918 mg
  • Nátrium
    237 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    70.9 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    14 mg

VÍZ

  • Összesen
    251 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    706 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    7 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    171 micro
  • K vitamin:
    20 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    14 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    173 micro
  • Kolin:
    214 mg
  • Retinol - A vitamin:
    90 micro
  • α-karotin
    149 micro
  • β-karotin
    6542 micro
  • β-crypt
    1548 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    4741 micro
Összesen 613 kcal
  • 16% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    259.2 g

Zsír

  • Összesen
    39.7 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    18 g
  • Koleszterin
    804 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7045.7 g
  • Cink
    20 mg
  • Szelén
    423 mg
  • Kálcium
    1219 mg
  • Vas
    51 mg
  • Magnézium
    709 mg
  • Foszfor
    3671 mg
  • Nátrium
    947 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    283.8 g
  • Cukor
    15 mg
  • Élelmi rost
    54 mg

VÍZ

  • Összesen
    1003.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2823 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    28 micro
  • E vitamin:
    33 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    684 micro
  • K vitamin:
    82 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    5 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    4 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    55 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    691 micro
  • Kolin:
    857 mg
  • Retinol - A vitamin:
    360 micro
  • α-karotin
    595 micro
  • β-karotin
    26168 micro
  • β-crypt
    6192 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    18962 micro
Összesen 2451 kcal
  • 16% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    10.6 g

Zsír

  • Összesen
    1.6 g
  • Telített zsírsav
    0 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    0 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    33 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    287.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    17 mg
  • Kálcium
    50 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    29 mg
  • Foszfor
    150 mg
  • Nátrium
    39 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    11.6 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    41 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    115 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    28 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    28 micro
  • Kolin:
    35 mg
  • Retinol - A vitamin:
    15 micro
  • α-karotin
    24 micro
  • β-karotin
    1068 micro
  • β-crypt
    253 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    774 micro
Összesen 100 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A haltörzsek hasát vágjuk végig hosszában. Utána az oldalukat irdaljuk be úgy 1-1,5 centiméterenként. A törzseket kívül-belül jó alaposan dörzsöljük be sóval. Közben a lisztet keverjük össze a fűszerpaprikával egy tálban.
  2. A halakat forgassuk bele a paprikás lisztbe, a belsejüket és az oldalán vagdosott részeket is lisztezzük be. Forró, bő olajban mérettől függően 8-10 perc alatt süssük meg őket. Időnként forgassuk meg, hogy minden oldala szépen átsüljön.
  3. Papírtörlőre kiszedve itassuk fel a felesleges olajat róluk. Jó étvágyat hozzá!
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Receptkönyvben: 31
  • Tegnapi nézettség: 7
  • 7 napos nézettség: 31
  • Össznézettség: 3468
  • Feltöltés dátuma: 2023. május 11.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Rántott hal "hekk" hasábburgonyával
Ana's Kitchen 139 recept

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

7 opció, ahonnan szilveszterre hidegtálat, kocsonyát vagy aprósütit rendelhetsz

A szilveszteri bulikat saját bevallása szerint senki nem szereti, de azért mindenki megy valahová. Ez is egy olyan nap, mint a többi, vélik sokan, de azért főznek lencsét, korhelylevest, és mindenkinek megvannak a kis babonái, amiktől szebb, jobb, boldogabb új évet remélnek. Ebben nem tudunk segíteni, de ha december 31-én vendégeket vártok, mutatjuk, honnan lehet rendelni aprósütit, hidegtálat, és hol találtok isteni kocsonyát, ha ahhoz van kedvetek.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...