r
Nosalty Logó

Pudingos keksz Katharosz konyhájából

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Katharosz
Pudingos keksz Katharosz konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 4% Fehérje
  • 55% Szénhidrát
  • 30% Zsír
Összesen 1297 kcal
  • 4% Fehérje
  • 55% Szénhidrát
  • 30% Zsír
Összesen 5187 kcal
  • 4% Fehérje
  • 55% Szénhidrát
  • 30% Zsír
Összesen 496 kcal
  • 4% Fehérje
  • 55% Szénhidrát
  • 30% Zsír
  • 11% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Nátrium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.9 g

Zsír

  • Összesen
    76.6 g
  • Telített zsírsav
    14 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    37 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    23 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    195.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    33 mg
  • Kálcium
    18 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    24 mg
  • Foszfor
    110 mg
  • Nátrium
    7 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    143 g
  • Cukor
    40 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    29.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    768 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    87 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    25 micro
  • Kolin:
    22 mg
  • Retinol - A vitamin:
    720 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    572 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    17 micro
Összesen 1297 kcal
  • 4% Fehérje
  • 55% Szénhidrát
  • 30% Zsír
  • 11% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Nátrium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    39.7 g

Zsír

  • Összesen
    306.4 g
  • Telített zsírsav
    58 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    146 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    93 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    782.8 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    132 mg
  • Kálcium
    72 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    98 mg
  • Foszfor
    441 mg
  • Nátrium
    29 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    572 g
  • Cukor
    161 mg
  • Élelmi rost
    11 mg

VÍZ

  • Összesen
    117.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    3071 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    34 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    350 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    101 micro
  • Kolin:
    86 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2880 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    2288 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    68 micro
Összesen 5187 kcal
  • 4% Fehérje
  • 55% Szénhidrát
  • 30% Zsír
  • 11% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Nátrium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    3.8 g

Zsír

  • Összesen
    29.3 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    14 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    74.9 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    13 mg
  • Kálcium
    7 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    9 mg
  • Foszfor
    42 mg
  • Nátrium
    3 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    54.7 g
  • Cukor
    15 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    11.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    294 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    33 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    10 micro
  • Kolin:
    8 mg
  • Retinol - A vitamin:
    276 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    219 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    6 micro
Összesen 496 kcal

Elkészítés

  1. A margarint, porcukrot és vaníliát kikeverjük, majd összedolgozzuk a liszttel.
  2. Ezután három részre osztjuk, és beledolgozzuk a pudingport. Majd a három gombóc tésztát lefedjük, és kb. 1 órára hidegre tesszük.
  3. A sütőt előmelegítjük 180 fokra, egy tepsit kibélelünk sütőpapírral, majd az egyik gombóc tésztát elővesszük, és 11 grammos kis golyókat formálunk belőle, ezután egy villa segítségével kissé ellapítva mintát nyomunk a tetejére.
  4. Majd a tepsibe rakjuk kissé távol egymástól, és kb. 15 perc alatt megsütjük.
  5. A másik két gombóccal is így járunk el. Vigyázzunk, nehogy kiszáradjon, amikor az alja kezd színeződni, akkor már készen is van. Jó tanács: az összes tésztát előre nem érdemes kivenni a hűtőből, mert túlságosan meglágyul és szétterül a sütésnél.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 45 perc
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 270
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 22
  • Össznézettség: 38534
  • Feltöltés dátuma: 2013. február 13.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Pudingos keksz Katharosz konyhájából
Katharosz 499 recept

Nagyon finom, mutatós rágcsálni való.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...