Pesto-s csirkeszárnyak
cukrot taratalmaz
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
Jahin
adag
Sütés
perc
Sütés hőfoka
180 °C
- 16% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 15% Zsír
-
83g csirkeszárny99 kcal
-
3g ketchup3 kcal
-
3g pesto10 kcal
-
1g só0 kcal
Összesen
112
kcal
- 16% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 15% Zsír
-
500g csirkeszárny592 kcal
-
15g ketchup15 kcal
-
15g pesto59 kcal
-
8g só0 kcal
Összesen
666
kcal
- 16% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 15% Zsír
-
92.9g csirkeszárny110 kcal
-
2.8g ketchup3 kcal
-
2.8g pesto11 kcal
-
1.5g só0 kcal
Összesen
124
kcal
- 16% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 15% Zsír
- 67% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Szelén
-
Magnézium
-
Kálcium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Likopin
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 9.3 g
Zsír
-
Összesen 7.5 g
-
Telített zsírsav 2 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 3 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 57 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 696.6 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 9 mg
-
Kálcium 6 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 9 mg
-
Foszfor 64 mg
-
Nátrium 607 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 0.9 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 37.5 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 5 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 3 micro
-
K vitamin: 0 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 3 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 4 micro
-
Kolin: 43 mg
-
Retinol - A vitamin: 5 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 8 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 302 micro
-
Lut-zea 4 micro
Összesen
112
kcal
- 16% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 15% Zsír
- 67% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Szelén
-
Magnézium
-
Kálcium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Likopin
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 55.5 g
Zsír
-
Összesen 45.3 g
-
Telített zsírsav 12 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 17 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 8 g
-
Koleszterin 344 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 4179.3 g
-
Cink 4 mg
-
Szelén 55 mg
-
Kálcium 38 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 52 mg
-
Foszfor 385 mg
-
Nátrium 3644 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 5.3 g
-
Cukor 4 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 224.8 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 32 micro
-
B6 vitamin: 2 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 1 mg
-
D vitamin: 16 micro
-
K vitamin: 0 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 18 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 23 micro
-
Kolin: 256 mg
-
Retinol - A vitamin: 28 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 47 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 1809 micro
-
Lut-zea 24 micro
Összesen
666
kcal
- 16% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 15% Zsír
- 67% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Szelén
-
Magnézium
-
Kálcium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Likopin
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 10.3 g
Zsír
-
Összesen 8.4 g
-
Telített zsírsav 2 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 3 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 64 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 776.8 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 10 mg
-
Kálcium 7 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 10 mg
-
Foszfor 72 mg
-
Nátrium 677 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 1 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 41.8 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 6 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 3 micro
-
K vitamin: 0 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 3 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 4 micro
-
Kolin: 48 mg
-
Retinol - A vitamin: 5 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 9 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 336 micro
-
Lut-zea 4 micro
Összesen
124
kcal
Hozzávalók
-
50 dkg csirkeszárny
-
1 ek ketchup
-
2 kávéskanál só
Elkészítés
- Kétfelé vágjuk a csirkeszárnyakat (az ízületnél), a szárnyvéget levágjuk, ezt nem használjuk fel.
- Sózzuk, és összekeverjük ketchuppal, pesto-val.
- Egy éjszakára hűtőbe tesszük, letakarva.
- Másnap sütőzacskóba tesszük, 1-2 helyen megszurkáljuk, majd sütjük 20 percig.
- Végül hasítékot vágunk a zacskó közepére, és további 10-15 percig pirítjuk, míg ropogós lesz.
- Sütés hőfoka: 180 °C
- Sütés ideje: 30 perc
- Receptkönyvben: 228
- Tegnapi nézettség: 1
- 7 napos nézettség: 8
- Össznézettség: 23367
- Feltöltés dátuma: 2011. március 23.
Ajánló
Körete: színes, tavaszi saláta.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- Speciális étrendek:
Jahin
189 recept
Vendégségben kaptunk előételnek ilyen csirkeszárnyat, nagyon finom, ropogós volt. Ezt próbáltam utánozni itthon, a szerző után szabadon! :-)