r
Nosalty Logó

Pavlova cartman konyhájából

0,0

0 ÉRTÉKELÉS0 HOZZÁSZÓLÁS

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!
cartman81
Pavlova cartman konyhájából
adag
Idő
perc
Költség
megfizethető
Nehézség
közepes

Hozzávalók

A csokoládé habcsók elkészítése

A krém elkészítése

Utolsó simítások

518
Kalória
7.7g
Fehérje
65g
Szénhidrátok
27.7g
Zsír
136.9g
Víz
80.4g
Koleszterin
7.2g
Rost
55.2g
Cukor
  • 3% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 12% Zsír

A csokoládé habcsók elkészítése

A krém elkészítése

Utolsó simítások

Összesen 518 kcal
  • 3% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 12% Zsír

A csokoládé habcsók elkészítése

A krém elkészítése

Utolsó simítások

Összesen 3620 kcal
  • 3% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 12% Zsír

A csokoládé habcsók elkészítése

A krém elkészítése

Utolsó simítások

Összesen 216 kcal
  • 3% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 58% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7.7 g

Zsír

  • Összesen
    27.7 g
  • Telített zsírsav
    17 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    80 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    380.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    83 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    67 mg
  • Foszfor
    130 mg
  • Nátrium
    87 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    65 g
  • Cukor
    55 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

Víz

  • Összesen
    136.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    201 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    19 mg
  • D vitamin:
    16 micro
  • K vitamin:
    9 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    21 micro
  • Kolin:
    22 mg
  • Retinol - A vitamin:
    196 micro
  • α-karotin
    12 micro
  • β-karotin
    55 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    103 micro
Összesen 518 kcal
  • 3% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 58% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    53.8 g

Zsír

  • Összesen
    193.6 g
  • Telített zsírsav
    118 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    57 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    563 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2663.1 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    61 mg
  • Kálcium
    584 mg
  • Vas
    16 mg
  • Magnézium
    467 mg
  • Foszfor
    912 mg
  • Nátrium
    607 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    6 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    454.7 g
  • Cukor
    386 mg
  • Élelmi rost
    51 mg

Víz

  • Összesen
    958.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1407 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    9 mg
  • C vitamin:
    134 mg
  • D vitamin:
    115 micro
  • K vitamin:
    61 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    144 micro
  • Kolin:
    152 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1370 micro
  • α-karotin
    87 micro
  • β-karotin
    386 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    722 micro
Összesen 3620 kcal
  • 3% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 58% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    3.2 g

Zsír

  • Összesen
    11.6 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    34 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    159.5 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    4 mg
  • Kálcium
    35 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    28 mg
  • Foszfor
    55 mg
  • Nátrium
    36 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    27.2 g
  • Cukor
    23 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

Víz

  • Összesen
    57.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    84 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    9 micro
  • Kolin:
    9 mg
  • Retinol - A vitamin:
    82 micro
  • α-karotin
    5 micro
  • β-karotin
    23 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    43 micro
Összesen 216 kcal

Elkészítés

A csokoládé habcsók elkészítése

  1. Egy edényben felverjük a tojásfehérjét a porcukorral.
  2. Ezután elkezdjük beleszitálni a kakaóport a felvert tojásfehérjébe, és egy fakanál segítségével óvatosan összekeverjük.
  3. Ezután a reszelt étcsokoládét is beletesszük, és óvatosan összekeverjük.
  4. Majd zsírpapírral kibélelünk egy tepsit.
  5. Beleöntjük a krémet a tepsibe, és kb egy három cm vastag kört formálunk a krémből, majd egy mélyedést csinálunk a közepébe. Ez azért kell, mert ha a habcsók elkészült, ebbe a mélyedésbe fogjuk tenni a krémet.
  6. Ezután 180 fokra előmelegített sütőbe tesszük, és miután beraktuk, visszavesszük a hőfokot 150 C-ra.

A krém elkészítése

  1. Először a málna felét leturmixoljuk.
  2. Majd felverjük a tejszínt.
  3. Ezután a leturmixolt málnát és a reszelt étcsokoládét belekeverjük a tejszínbe.

Utolsó simítások

  1. Ha a habcsók elkészült, várjuk meg, amíg kihűl. Ne vegyük ki a sütőből! Hagyjuk kihűlni a sütőben.
  2. Ha kihűlt, tegyük a krémet a habcsókon található mélyedésbe.
  3. Végül díszítsük a tetejét a maradék málnával

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 30 perc
  • Sütés ideje: 75 perc
  • Sütés hőfoka: 150 °C

Vigyázat!!!!!! Ez a sütemény függőséget okoz! :-) :-)

Elmentem a receptkönyvembe

Elmentem a receptkönyvembe

Receptkönyvbe mentéshez kérjük lépj be!
Kinyomtatom
Jegyzetet írok

Jegyzet

Jegyzetíráshoz kérjük lépj be!
Elküldöm e-mailben
Megcsináltam

Bevált ez a recept? Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!

Hozzászólások (0)

További receptek

Gesztenyés sajttorta

Amikor egy mindent bele napot tervezel, készítsd el ezt a tömör gyönyör tortát, szem nem marad szárazon, garantáltan senkinek sem lesz hiányérzete ezután.

Gréti

Címlapról ajánljuk

Top Receptek

Húsvéti sárgatúró

Nyírségi - hajdúsági étel, nálunk húsvéti hagyomány. Mióta eszemet tudom, ismerem ezt a finomságot... :) A templomi szentelésnél a sonka, a kolbász, a kalács és a bor mellett ez az ...

Foszlós kalács húsvéti sonkához

Kihagyhatatlan Húsvétkor! Ha nem sonkához kell, és más az alkalom, akkor csak 8 g sót használjunk, és mazsolát is tehetünk bele. Kellemes Húsvétot kívánok mindenkinek!

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!