Párolt ceruzabab
cukormentes
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
Petra
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
- 1% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 4% Zsír
Összesen
50
kcal
- 1% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 4% Zsír
Összesen
99
kcal
- 1% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 4% Zsír
- 88% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Nátrium
-
Vas
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Lut-zea
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 1.5 g
Zsír
-
Összesen 3 g
-
Telített zsírsav 2 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 1 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 8 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 87.8 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 1 mg
-
Kálcium 30 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 20 mg
-
Foszfor 31 mg
-
Nátrium 5 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 5.5 g
-
Cukor 3 mg
-
Élelmi rost 2 mg
VÍZ
-
Összesen 72.1 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 52 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 10 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 34 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 26 micro
-
Kolin: 13 mg
-
Retinol - A vitamin: 23 micro
-
α-karotin 55 micro
-
β-karotin 306 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 507 micro
Összesen
50
kcal
- 1% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 4% Zsír
- 88% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Nátrium
-
Vas
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Lut-zea
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 3 g
Zsír
-
Összesen 6 g
-
Telített zsírsav 4 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 2 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 15 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 175.7 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 1 mg
-
Kálcium 60 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 40 mg
-
Foszfor 62 mg
-
Nátrium 10 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 11 g
-
Cukor 5 mg
-
Élelmi rost 4 mg
VÍZ
-
Összesen 144.2 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 103 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 19 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 69 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 52 micro
-
Kolin: 26 mg
-
Retinol - A vitamin: 47 micro
-
α-karotin 109 micro
-
β-karotin 611 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 1014 micro
Összesen
99
kcal
- 1% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 4% Zsír
- 88% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Nátrium
-
Vas
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Lut-zea
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 1.6 g
Zsír
-
Összesen 3.2 g
-
Telített zsírsav 2 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 1 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 8 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 93.9 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 1 mg
-
Kálcium 32 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 21 mg
-
Foszfor 33 mg
-
Nátrium 5 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 5.9 g
-
Cukor 3 mg
-
Élelmi rost 2 mg
VÍZ
-
Összesen 77.1 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 55 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 10 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 37 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 28 micro
-
Kolin: 14 mg
-
Retinol - A vitamin: 25 micro
-
α-karotin 58 micro
-
β-karotin 327 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 542 micro
Összesen
53
kcal
Elkészítés
- A babok száras végét levágjuk, alaposan megmossuk, lecsepegtetjük, konyhai papírtörlővel szárítjuk.
- Egy serpenyőben a vajat megolvasztjuk, beletesszük az egész babokat, sózzuk, frissen őrölt borsot hintünk rá és néhány perc alatt pároljuk (nem kell teljesen puhára párolni, inkább roppanós legyen). Azonnal fogyasztjuk.
- Receptkönyvben: 173
- Tegnapi nézettség: 8
- 7 napos nézettség: 35
- Össznézettség: 90443
- Feltöltés dátuma: 2008. január 15.
Ajánló
@{Vörös tonhal steak:vörös tonhal steak}
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- vegetáriánus:
-
- Speciális étrendek:
Petra
537 recept
Ezt a köretet kizárólag friss ceruzababból szoktam készíteni, többnyire nyáron. Télvíz ide vagy oda, nem tudtam neki ellenállni, egy halas fogás mellé tálaltam.