Paprikában sült tükörtojásos-ricottás melegszendvics
cukrot taratalmaz
laktózt tartalmaz
glutént tartalmaz
tejet tartalmaz
tojást tartalmaz
Nihonka
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
- 8% Fehérje
- 13% Szénhidrát
- 7% Zsír
Összesen
189
kcal
- 8% Fehérje
- 13% Szénhidrát
- 7% Zsír
Összesen
189
kcal
- 8% Fehérje
- 13% Szénhidrát
- 7% Zsír
Összesen
135
kcal
- 8% Fehérje
- 13% Szénhidrát
- 7% Zsír
- 72% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Likopin
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 10.8 g
Zsír
-
Összesen 8.6 g
-
Telített zsírsav 4 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 3 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 195 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 677.7 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 23 mg
-
Kálcium 118 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 24 mg
-
Foszfor 177 mg
-
Nátrium 333 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 17.4 g
-
Cukor 5 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 94.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 119 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 37 mg
-
D vitamin: 43 micro
-
K vitamin: 2 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 47 micro
-
Kolin: 153 mg
-
Retinol - A vitamin: 113 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 82 micro
-
β-crypt 4 micro
-
Likopin 1809 micro
-
Lut-zea 276 micro
Összesen
189
kcal
- 8% Fehérje
- 13% Szénhidrát
- 7% Zsír
- 72% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Likopin
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 10.8 g
Zsír
-
Összesen 8.6 g
-
Telített zsírsav 4 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 3 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 195 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 677.7 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 23 mg
-
Kálcium 118 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 24 mg
-
Foszfor 177 mg
-
Nátrium 333 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 17.4 g
-
Cukor 5 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 94.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 119 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 37 mg
-
D vitamin: 43 micro
-
K vitamin: 2 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 47 micro
-
Kolin: 153 mg
-
Retinol - A vitamin: 113 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 82 micro
-
β-crypt 4 micro
-
Likopin 1809 micro
-
Lut-zea 276 micro
Összesen
189
kcal
- 8% Fehérje
- 13% Szénhidrát
- 7% Zsír
- 72% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Likopin
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 7.7 g
Zsír
-
Összesen 6.2 g
-
Telített zsírsav 3 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 2 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 139 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 484.1 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 16 mg
-
Kálcium 85 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 17 mg
-
Foszfor 126 mg
-
Nátrium 238 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 12.4 g
-
Cukor 3 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 67.6 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 85 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 27 mg
-
D vitamin: 30 micro
-
K vitamin: 1 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 34 micro
-
Kolin: 109 mg
-
Retinol - A vitamin: 80 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 58 micro
-
β-crypt 3 micro
-
Likopin 1292 micro
-
Lut-zea 197 micro
Összesen
135
kcal
Hozzávalók
-
1 szelet toast kenyér
-
1 db tojás
-
bors ízlés szerint
-
só ízlés szerint
-
1 ek ketchup
Elkészítés
- A toast kenyeret megkenjük ricotta sajttal, egy picit sózzuk, borsozzuk.
- Egy vastagabb paprikaszeletet helyezzünk a tetejére, és üssünk bele 1 tojást.
- Sütőben addig sütjük, amíg a tükörtojásunk az ízlésünknek megfelelően meg nem sül.
- Ketchuppal meglocsoljuk, és még melegen, jó étvággyal elfogyasztjuk:-)
- Sütés hőfoka: 180 °C
- Sütés módja: alul-felül sütés
- Sütés ideje: 10 perc
- Elkészítettem: 9 alkalommal
- Receptkönyvben: 34
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 1
- Össznézettség: 1270
- Feltöltés dátuma: 2015. szeptember 08.
Ajánló
Reszelt sajttal is megszórhatjuk sütés előtt.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- vegetáriánus:
Nihonka
340 recept
Egy nagyon finom és egyszerű melegszendvics recept, melyet akár reggelire vagy uzsonnára is ajánlok.