Őszibarack-krémleves Évi nénitől
cukrot taratalmaz
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
Évi néni
adag
Előkészítés
perc
- 1% Fehérje
- 20% Szénhidrát
- 1% Zsír
-
273g őszibarack konzerv197 kcal
-
17g porcukor65 kcal
-
0g kardamom1 kcal
-
0 kcal
-
67g joghurt41 kcal
Összesen
304
kcal
- 1% Fehérje
- 20% Szénhidrát
- 1% Zsír
-
820g őszibarack konzerv590 kcal
-
50g porcukor194 kcal
-
1g kardamom2 kcal
-
0 kcal
-
200g joghurt122 kcal
Összesen
908
kcal
- 1% Fehérje
- 20% Szénhidrát
- 1% Zsír
-
76.3g őszibarack konzerv55 kcal
-
4.7g porcukor18 kcal
-
0g kardamom0 kcal
-
0.4g vanília kivonat0 kcal
-
18.6g joghurt11 kcal
Összesen
84
kcal
- 1% Fehérje
- 20% Szénhidrát
- 1% Zsír
- 78% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
β-karotin
Fehérje
-
Összesen 3.8 g
Zsír
-
Összesen 2.7 g
-
Telített zsírsav 1 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 1 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 9 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 258.7 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 2 mg
-
Kálcium 90 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 22 mg
-
Foszfor 96 mg
-
Nátrium 47 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 70.3 g
-
Cukor 60 mg
-
Élelmi rost 3 mg
VÍZ
-
Összesen 279 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 103 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 3 mg
-
C vitamin: 2 mg
-
D vitamin: 1 micro
-
K vitamin: 7 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 29 micro
-
Kolin: 21 mg
-
Retinol - A vitamin: 18 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 914 micro
-
β-crypt 232 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 90 micro
Összesen
304
kcal
- 1% Fehérje
- 20% Szénhidrát
- 1% Zsír
- 78% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
β-karotin
Fehérje
-
Összesen 11.3 g
Zsír
-
Összesen 8 g
-
Telített zsírsav 4 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 2 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 26 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 776 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 5 mg
-
Kálcium 269 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 66 mg
-
Foszfor 289 mg
-
Nátrium 142 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 210.8 g
-
Cukor 179 mg
-
Élelmi rost 10 mg
VÍZ
-
Összesen 836.9 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 308 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 10 mg
-
C vitamin: 7 mg
-
D vitamin: 4 micro
-
K vitamin: 20 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 5 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 88 micro
-
Kolin: 62 mg
-
Retinol - A vitamin: 54 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 2741 micro
-
β-crypt 697 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 271 micro
Összesen
908
kcal
- 1% Fehérje
- 20% Szénhidrát
- 1% Zsír
- 78% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
β-karotin
Fehérje
-
Összesen 1 g
Zsír
-
Összesen 0.7 g
-
Telített zsírsav 0 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 0 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 2 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 72.2 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 0 mg
-
Kálcium 25 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 6 mg
-
Foszfor 27 mg
-
Nátrium 13 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 19.6 g
-
Cukor 17 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 77.9 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 29 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 1 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 2 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 8 micro
-
Kolin: 6 mg
-
Retinol - A vitamin: 5 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 255 micro
-
β-crypt 65 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 25 micro
Összesen
84
kcal
Hozzávalók
-
5 dkg porcukor
-
0.5 kk kardamom
-
1 tk vanília kivonat
-
2 dl joghurt
Elkészítés
- A konzervből egy felezett barackot félreteszünk, melyet vékonyan felszeletelünk a levest díszíteni.
- A maradék barackot és a levét a joghurttal, a cukorral, vaníliával, kardamommal összemixeljük.
- Legalább egy órára hűtőbe tesszük, hidegen tálaljuk.
- Elkészítettem: 1 alkalommal
- Receptkönyvben: 96
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 0
- Össznézettség: 8105
- Feltöltés dátuma: 2013. május 03.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- vegetáriánus:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Évi néni
1830 recept
Készülődhetünk a nyári könnyebb levesekre, annyira hirtelen beköszöntött a meleg. Ennél már csak az lenne finomabb, ha igazi, napon érett friss barackból készülne ez a leves. Hamarosan az is bekövetkezik.