Mustármagos sült hús
cukrot taratalmaz
laktózmentes
gluténmentes
tejmentes
tojásmentes
Maria.
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
- 21% Fehérje
- 0% Szénhidrát
- 8% Zsír
-
100g sertés rövidkaraj166 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
3g mustár2 kcal
Összesen
168
kcal
- 21% Fehérje
- 0% Szénhidrát
- 8% Zsír
-
400g sertés rövidkaraj664 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
10g mustár6 kcal
Összesen
670
kcal
- 21% Fehérje
- 0% Szénhidrát
- 8% Zsír
-
97.6g sertés rövidkaraj162 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
2.4g mustár1 kcal
Összesen
163
kcal
- 21% Fehérje
- 0% Szénhidrát
- 8% Zsír
- 71% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Szelén
-
Magnézium
-
Kálcium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 21.4 g
Zsír
-
Összesen 8.4 g
-
Telített zsírsav 3 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 7 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 64 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 356.8 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 27 mg
-
Kálcium 9 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 25 mg
-
Foszfor 219 mg
-
Nátrium 75 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 0.1 g
-
Cukor 0 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 72.2 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 2 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 21 micro
-
K vitamin: 0 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 6 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 0 micro
-
Kolin: 58 mg
-
Retinol - A vitamin: 2 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 1 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 3 micro
Összesen
168
kcal
- 21% Fehérje
- 0% Szénhidrát
- 8% Zsír
- 71% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Szelén
-
Magnézium
-
Kálcium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 85.7 g
Zsír
-
Összesen 33.7 g
-
Telített zsírsav 11 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 26 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 8 g
-
Koleszterin 256 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1427.2 g
-
Cink 7 mg
-
Szelén 109 mg
-
Kálcium 34 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 101 mg
-
Foszfor 875 mg
-
Nátrium 298 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 0.6 g
-
Cukor 0 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 288.9 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 9 micro
-
B6 vitamin: 3 mg
-
B12 Vitamin: 2 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 84 micro
-
K vitamin: 0 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 2 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 22 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 1 micro
-
Kolin: 231 mg
-
Retinol - A vitamin: 8 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 5 micro
-
β-crypt 3 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 11 micro
Összesen
670
kcal
- 21% Fehérje
- 0% Szénhidrát
- 8% Zsír
- 71% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Szelén
-
Magnézium
-
Kálcium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 20.9 g
Zsír
-
Összesen 8.2 g
-
Telített zsírsav 3 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 6 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 62 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 348.1 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 27 mg
-
Kálcium 8 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 25 mg
-
Foszfor 213 mg
-
Nátrium 73 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 0.1 g
-
Cukor 0 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 70.5 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 2 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 20 micro
-
K vitamin: 0 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 5 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 0 micro
-
Kolin: 56 mg
-
Retinol - A vitamin: 2 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 1 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 3 micro
Összesen
163
kcal
Hozzávalók
-
40 dkg sertés rövidkaraj
-
só ízlés szerint
-
bors ízlés szerint
Elkészítés
- A húst sózzuk, borsozzuk. Francia mustárt rákenjük mindkét oldalára.
- Forró olajon mindkét oldalán hirtelen átsütjük. Lefedjük fedővel, és 10-15 percig pároljuk, amíg puha nem lesz. Amikor megpuhult, levesszük a fedőt, és nagylángon hirtelen átsütjük, hogy ropogós legyen.
- Elkészítettem: 8 alkalommal
- Receptkönyvben: 26
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 1
- Össznézettség: 5188
- Feltöltés dátuma: 2010. szeptember 23.
Ajánló
Rizzsel vagy burgonyával tálaljuk.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- mikor:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Maria.
190 recept
Eredetileg csibemellből készítik, de disznóhússal is nagyon finom.