r
Nosalty Logó

Mandulás sárgabaracklekvár

cukrot taratalmaz laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
DrHouse
Mandulás sárgabaracklekvár
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 2% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 2% Zsír
Összesen 405 kcal
  • 2% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 2% Zsír
Összesen 4865 kcal
  • 2% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 2% Zsír
Összesen 154 kcal
  • 2% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 2% Zsír
  • 61% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Vas

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • E vitamin:
  • β-karotin
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4 g

Zsír

  • Összesen
    5 g
  • Telített zsírsav
    0 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    189.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    1 mg
  • Kálcium
    42 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    40 mg
  • Foszfor
    81 mg
  • Nátrium
    23 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    87.3 g
  • Cukor
    83 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    152.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    149 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    16 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    18 micro
  • Kolin:
    10 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    29 micro
  • β-karotin
    1696 micro
  • β-crypt
    161 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    139 micro
Összesen 405 kcal
  • 2% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 2% Zsír
  • 61% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Vas

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • E vitamin:
  • β-karotin
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    47.6 g

Zsír

  • Összesen
    59.8 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    37 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    14 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2272.5 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    506 mg
  • Vas
    12 mg
  • Magnézium
    484 mg
  • Foszfor
    966 mg
  • Nátrium
    281 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    1047.9 g
  • Cukor
    992 mg
  • Élelmi rost
    52 mg

VÍZ

  • Összesen
    1827 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1786 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    40 mg
  • C vitamin:
    186 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    62 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    15 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    219 micro
  • Kolin:
    118 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    353 micro
  • β-karotin
    20355 micro
  • β-crypt
    1934 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1671 micro
Összesen 4865 kcal
  • 2% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 2% Zsír
  • 61% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Vas

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • E vitamin:
  • β-karotin
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    1.5 g

Zsír

  • Összesen
    1.9 g
  • Telített zsírsav
    0 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    71.6 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    0 mg
  • Kálcium
    16 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    30 mg
  • Nátrium
    9 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    33 g
  • Cukor
    31 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    57.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    56 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    7 micro
  • Kolin:
    4 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    11 micro
  • β-karotin
    641 micro
  • β-crypt
    61 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    53 micro
Összesen 154 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A sárgabarackot félbevágjuk, és a magját eltávolítjuk.
  2. A mandulát durvára vágjuk.
  3. Az összes hozzávalót egy lábosba tesszük, és nagy lángon forraljuk kb. 25 - 30 percig.
  4. Tisztára mosott üvegekbe töltjük, és szárazdunsztban hagyjuk kihűlni.
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 24
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 5860
  • Feltöltés dátuma: 2012. augusztus 15.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Mandulás sárgabaracklekvár
DrHouse 30 recept

Ez is egy másfajta lekvár!

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...