Mandulás sárgabaracklekvár
cukrot taratalmaz
laktózmentes
gluténmentes
tejmentes
tojásmentes
DrHouse
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
- 2% Fehérje
- 35% Szénhidrát
- 2% Zsír
-
167g sárgabarack74 kcal
-
21g vörösbor18 kcal
-
67g cukor258 kcal
-
8g mandula49 kcal
-
2g dzsemfix6 kcal
Összesen
405
kcal
- 2% Fehérje
- 35% Szénhidrát
- 2% Zsír
-
2000g sárgabarack893 kcal
-
250g vörösbor213 kcal
-
800g cukor3096 kcal
-
100g mandula590 kcal
-
25g dzsemfix73 kcal
Összesen
4865
kcal
- 2% Fehérje
- 35% Szénhidrát
- 2% Zsír
-
63g sárgabarack28 kcal
-
7.9g vörösbor7 kcal
-
25.2g cukor98 kcal
-
3.1g mandula19 kcal
-
0.8g dzsemfix2 kcal
Összesen
154
kcal
- 2% Fehérje
- 35% Szénhidrát
- 2% Zsír
- 61% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Nátrium
-
Vas
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
β-karotin
-
Niacin - B3 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 4 g
Zsír
-
Összesen 5 g
-
Telített zsírsav 0 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 3 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 189.4 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 1 mg
-
Kálcium 42 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 40 mg
-
Foszfor 81 mg
-
Nátrium 23 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 87.3 g
-
Cukor 83 mg
-
Élelmi rost 4 mg
VÍZ
-
Összesen 152.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 149 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 3 mg
-
C vitamin: 16 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 5 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 18 micro
-
Kolin: 10 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 29 micro
-
β-karotin 1696 micro
-
β-crypt 161 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 139 micro
Összesen
405
kcal
- 2% Fehérje
- 35% Szénhidrát
- 2% Zsír
- 61% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Nátrium
-
Vas
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
β-karotin
-
Niacin - B3 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 47.6 g
Zsír
-
Összesen 59.8 g
-
Telített zsírsav 4 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 37 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 14 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 2272.5 g
-
Cink 7 mg
-
Szelén 10 mg
-
Kálcium 506 mg
-
Vas 12 mg
-
Magnézium 484 mg
-
Foszfor 966 mg
-
Nátrium 281 mg
-
Réz 3 mg
-
Mangán 4 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 1047.9 g
-
Cukor 992 mg
-
Élelmi rost 52 mg
VÍZ
-
Összesen 1827 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 1786 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 40 mg
-
C vitamin: 186 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 62 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 2 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 15 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 219 micro
-
Kolin: 118 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 353 micro
-
β-karotin 20355 micro
-
β-crypt 1934 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 1671 micro
Összesen
4865
kcal
- 2% Fehérje
- 35% Szénhidrát
- 2% Zsír
- 61% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Nátrium
-
Vas
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
β-karotin
-
Niacin - B3 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 1.5 g
Zsír
-
Összesen 1.9 g
-
Telített zsírsav 0 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 1 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 71.6 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 0 mg
-
Kálcium 16 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 15 mg
-
Foszfor 30 mg
-
Nátrium 9 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 33 g
-
Cukor 31 mg
-
Élelmi rost 2 mg
VÍZ
-
Összesen 57.5 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 56 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 6 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 2 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 7 micro
-
Kolin: 4 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 11 micro
-
β-karotin 641 micro
-
β-crypt 61 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 53 micro
Összesen
154
kcal
Hozzávalók
-
2 kg sárgabarack
-
2.5 dl vörösbor
-
80 dkg cukor
-
10 dkg mandula
-
1 csomag dzsemfix
Elkészítés
- A sárgabarackot félbevágjuk, és a magját eltávolítjuk.
- A mandulát durvára vágjuk.
- Az összes hozzávalót egy lábosba tesszük, és nagy lángon forraljuk kb. 25 - 30 percig.
- Tisztára mosott üvegekbe töltjük, és szárazdunsztban hagyjuk kihűlni.
- Elkészítettem: 1 alkalommal
- Receptkönyvben: 24
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 0
- Össznézettség: 5860
- Feltöltés dátuma: 2012. augusztus 15.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- vegetáriánus:
-
- Speciális étrendek:
DrHouse
30 recept
Ez is egy másfajta lekvár!