Kéksajtos babsaláta
0,0
1 csillag
Soha többet!
2 csillag
Vannak gondok.
3 csillag
Hát...
4 csillag
Másodszorra lett az igazi.
5 csillag
Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
Értékelés indításához kérjük lépj be!

adag
Idő
perc
Költség
olcsó
Nehézség
könnyű
172
Kalória
8.8g
Fehérje
10.7g
Szénhidrátok
11.7g
Zsír
130.1g
Víz
18.8g
Koleszterin
4g
Rost
4.6g
Cukor
- 6% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 7% Zsír
Összesen
172
kcal
- 6% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 7% Zsír
Összesen
344
kcal
- 6% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 7% Zsír
- 80% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Lut-zea
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 8.8 g
Zsír
-
Összesen 11.7 g
-
Telített zsírsav 5 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 3 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 3 g
-
Koleszterin 19 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 708.4 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 5 mg
-
Kálcium 187 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 49 mg
-
Foszfor 169 mg
-
Nátrium 295 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 10.7 g
-
Cukor 5 mg
-
Élelmi rost 4 mg
Víz
-
Összesen 130.1 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 96 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 16 mg
-
D vitamin: 5 micro
-
K vitamin: 58 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 59 micro
-
Kolin: 27 mg
-
Retinol - A vitamin: 48 micro
-
α-karotin 91 micro
-
β-karotin 520 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 845 micro
Összesen
172
kcal
- 6% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 7% Zsír
- 80% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Lut-zea
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 17.5 g
Zsír
-
Összesen 23.4 g
-
Telített zsírsav 10 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 5 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 7 g
-
Koleszterin 38 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1416.9 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 9 mg
-
Kálcium 374 mg
-
Vas 3 mg
-
Magnézium 98 mg
-
Foszfor 339 mg
-
Nátrium 589 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 21.4 g
-
Cukor 9 mg
-
Élelmi rost 8 mg
Víz
-
Összesen 260.2 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 192 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 32 mg
-
D vitamin: 11 micro
-
K vitamin: 115 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 3 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 118 micro
-
Kolin: 53 mg
-
Retinol - A vitamin: 96 micro
-
α-karotin 182 micro
-
β-karotin 1039 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 1691 micro
Összesen
344
kcal
- 6% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 7% Zsír
- 80% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Lut-zea
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 4.8 g
Zsír
-
Összesen 6.5 g
-
Telített zsírsav 3 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 1 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 10 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 390.3 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 3 mg
-
Kálcium 103 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 27 mg
-
Foszfor 93 mg
-
Nátrium 162 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 5.9 g
-
Cukor 3 mg
-
Élelmi rost 2 mg
Víz
-
Összesen 71.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 53 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 9 mg
-
D vitamin: 3 micro
-
K vitamin: 32 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 32 micro
-
Kolin: 15 mg
-
Retinol - A vitamin: 26 micro
-
α-karotin 50 micro
-
β-karotin 286 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 466 micro
Összesen
95
kcal
Elkészítés
- A babot megmossuk, végeit lecsípjük, és felvágjuk.
- Lobogó sós vízben kb. 8 percig főzzük, majd hideg vízzel leöblítjük. (Közben kóstoljuk meg, akkor jó, ha még roppan.)
- A diót száraz serpenyőben picit átpirítjuk, csak hogy legyen egy kis illata, majd összevágjuk.
- A diót a leszűrt babra szórjuk, rámorzsoljuk a kéksajtot, összekeverjük, és fogyasztásig hűtőbe tesszük.
Recept infó
- Előkészítés ideje: 10 perc
- Főzés ideje: 8 perc
Mint a sült kelbimbósalátát, ezt is a hűtőpultból néztem ki... hamar elkészül, és igazán laktató.
Elmentem a receptkönyvembe
Receptkönyvbe mentéshez kérjük lépj be!
Kinyomtatom
Jegyzetet írok
Jegyzetíráshoz kérjük lépj be!
Megcsináltam
Bevált ez a recept? Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!
1 csillag
Soha többet!
2 csillag
Vannak gondok.
3 csillag
Hát...
4 csillag
Másodszorra lett az igazi.
5 csillag
Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
Értékelés indításához kérjük lépj be!
Hozzászólások (0)
A hozzászólás íráshoz belépés szükséges!