r
Nosalty Logó

Gránátalmás kacsamell

cukrot taratalmaz laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Évi néni
Gránátalmás kacsamell
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 16% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 371 kcal
  • 16% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 1112 kcal
  • 16% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 140 kcal
  • 16% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    42.8 g

Zsír

  • Összesen
    14 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    180 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    786.9 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    33 mg
  • Kálcium
    39 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    49 mg
  • Foszfor
    476 mg
  • Nátrium
    179 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    16.2 g
  • Cukor
    11 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    188.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    58 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    17 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    8 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    12 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    59 micro
  • Kolin:
    126 mg
  • Retinol - A vitamin:
    56 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    27 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    36 micro
Összesen 371 kcal
  • 16% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    128.3 g

Zsír

  • Összesen
    41.9 g
  • Telített zsírsav
    16 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    539 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2360.6 g
  • Cink
    14 mg
  • Szelén
    98 mg
  • Kálcium
    117 mg
  • Vas
    17 mg
  • Magnézium
    146 mg
  • Foszfor
    1429 mg
  • Nátrium
    537 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    48.6 g
  • Cukor
    33 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    564.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    175 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    50 mg
  • D vitamin:
    21 micro
  • K vitamin:
    23 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    4 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    37 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    178 micro
  • Kolin:
    378 mg
  • Retinol - A vitamin:
    168 micro
  • α-karotin
    5 micro
  • β-karotin
    80 micro
  • β-crypt
    6 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    107 micro
Összesen 1112 kcal
  • 16% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    16.2 g

Zsír

  • Összesen
    5.3 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    68 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    298.4 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    15 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    18 mg
  • Foszfor
    181 mg
  • Nátrium
    68 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    6.1 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    71.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    22 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    23 micro
  • Kolin:
    48 mg
  • Retinol - A vitamin:
    21 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    10 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    14 micro
Összesen 140 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A kacsamellet szárazra töröljük, bőrös felét beirdaljuk, sózzuk, megszórjuk tarkaborssal és az összekevert páclében 2-3 órára hűtőbe tesszük.
  2. Egy vastagfalú serpenyőt megforrósítunk és a kacsamelleket először a bőrös felükkel lefelé fordítva 3-3 percig sütjük erős lángon, majd a húst a 180 fokra előmelegített sütőbe tesszük és oldalanként még 5-5 percig sütjük.
  3. A megsült pecsenyét fóliával letakarva 8-10 percig pihentetjük, csak aztán szeleteljük fel.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Tepsi mérete: 28
  • Sütés ideje: 16 perc
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 29
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 1849
  • Feltöltés dátuma: 2015. március 02.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Gránátalmás kacsamell
Évi néni 1830 recept

Nagy szerelmemmel, a polentával és gyümölcssalátával tálalva kellemes ízvilág.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek