r
Nosalty Logó

Cukkinis-kolbászos melegszendvics

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Cukkinis-kolbászos melegszendvics
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
220 °C
  • 12% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 349 kcal
  • 12% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 1394 kcal
  • 12% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 232 kcal
  • 12% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 54% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    16.9 g

Zsír

  • Összesen
    19.2 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    31 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1256.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    17 mg
  • Kálcium
    242 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    26 mg
  • Foszfor
    159 mg
  • Nátrium
    809 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    26.7 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    73.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    98 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    9 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    63 micro
  • Kolin:
    16 mg
  • Retinol - A vitamin:
    93 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    68 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1012 micro
Összesen 349 kcal
  • 12% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 54% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    67.6 g

Zsír

  • Összesen
    76.6 g
  • Telített zsírsav
    35 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    123 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5027.7 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    69 mg
  • Kálcium
    968 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    104 mg
  • Foszfor
    634 mg
  • Nátrium
    3237 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    106.7 g
  • Cukor
    20 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    294.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    392 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    37 mg
  • D vitamin:
    21 micro
  • K vitamin:
    20 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    252 micro
  • Kolin:
    63 mg
  • Retinol - A vitamin:
    371 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    271 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    4050 micro
Összesen 1394 kcal
  • 12% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 54% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    11.3 g

Zsír

  • Összesen
    12.8 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    21 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    837.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    161 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    17 mg
  • Foszfor
    106 mg
  • Nátrium
    540 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    17.8 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    49 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    65 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    42 micro
  • Kolin:
    10 mg
  • Retinol - A vitamin:
    62 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    45 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    675 micro
Összesen 232 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A cukkinit vékony szeletekre vágjuk, besózzuk, és fél órára állni hagyjuk. Amennyi karika cukkini van, annyi kolbászt, sajtot és kenyeret készítünk el.
  2. A kolbászkarikákat előkészítjük, a sajtot a cukkinikarikák méretéhez viszonyítva vékony szeletekre vágjuk.
  3. A kenyeret akkora darabokra szeleteljük, hogy a cukkinikarikák szépen ráültethetőek legyenek. A kenyérkockák vagy kiflikarikák egyik oldalát előmelegített sűtőben grill fokozaton megpirítjuk.
  4. Összeállítás: a kenyérkockákat pirított oldalukkal lefelé fordítjuk. Egy kockára egy cukkinikarikát, arra egy kolbászkarikát, majd egy sajtszeletet helyezünk.
  5. A sütőbe visszahelyezve 5-10 perc alatt a cukkini megpuhul, a kolbász levet ereszt a kenyérre, a sajt ráolvad a tetejére.
  6. Ízlés szerint paprikakrémmel, paprikával, paradicsommal tálalhatjuk.
  • Sütés hőfoka: 220 °C
  • Sütés ideje: 10 perc
  • Elkészítettem: 4 alkalommal
  • Receptkönyvben: 31
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 2463
  • Feltöltés dátuma: 2012. július 20.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Olyan nagy nyári melegben, amikor igazán nem is vagyunk éhesek, de azért rájárunk 1-1 falatkára, ideális vagyorára. Gyorsan elkészül, a gyerekek szívesen segítenek a rétegek felhalmozásában, és ha készen van, olyan az illat a lakásban, mintha pizzát készítettünk volna. Szóval megjön az étvágy is. A cukkini ízét sok férfi nem kedveli, de itt a kolbász miatt észre sem fogják venni...

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...