r
Nosalty Logó

Csípős lecsó virslivel

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojást tartalmaz
Nemes-Pádár Csilla
Csípős lecsó virslivel
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 6% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 359 kcal
  • 6% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 1437 kcal
  • 6% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 87 kcal
  • 6% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 84% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    20.6 g

Zsír

  • Összesen
    25.4 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    393 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1192.9 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    44 mg
  • Kálcium
    215 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    42 mg
  • Foszfor
    329 mg
  • Nátrium
    555 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    12.4 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    311.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    251 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    84 mg
  • D vitamin:
    79 micro
  • K vitamin:
    15 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    78 micro
  • Kolin:
    298 mg
  • Retinol - A vitamin:
    194 micro
  • α-karotin
    118 micro
  • β-karotin
    620 micro
  • β-crypt
    14 micro
  • Likopin
    2573 micro
  • Lut-zea
    891 micro
Összesen 359 kcal
  • 6% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 84% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    82.4 g

Zsír

  • Összesen
    101.7 g
  • Telített zsírsav
    32 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    44 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    18 g
  • Koleszterin
    1572 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4771.6 g
  • Cink
    11 mg
  • Szelén
    175 mg
  • Kálcium
    861 mg
  • Vas
    17 mg
  • Magnézium
    170 mg
  • Foszfor
    1318 mg
  • Nátrium
    2218 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    49.4 g
  • Cukor
    27 mg
  • Élelmi rost
    13 mg

VÍZ

  • Összesen
    1246.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1005 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    14 mg
  • C vitamin:
    335 mg
  • D vitamin:
    318 micro
  • K vitamin:
    59 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    312 micro
  • Kolin:
    1192 mg
  • Retinol - A vitamin:
    778 micro
  • α-karotin
    473 micro
  • β-karotin
    2480 micro
  • β-crypt
    58 micro
  • Likopin
    10292 micro
  • Lut-zea
    3565 micro
Összesen 1437 kcal
  • 6% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 84% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5 g

Zsír

  • Összesen
    6.2 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    96 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    291.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    53 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    10 mg
  • Foszfor
    81 mg
  • Nátrium
    136 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    76.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    61 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    20 mg
  • D vitamin:
    19 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    19 micro
  • Kolin:
    73 mg
  • Retinol - A vitamin:
    48 micro
  • α-karotin
    29 micro
  • β-karotin
    152 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    629 micro
  • Lut-zea
    218 micro
Összesen 87 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Forró olajon közepesen megpirítjuk a vékony szeletekre vágott hagymát, majd hozzáadjuk a csíkokra vágott fehér és csípős zöldpaprikát. Ezeket addig sütjük, ameddig majdnem teljesen megpuhulnak.
  2. A paradicsomot felszeleteljük, és ezt is hozzáadjuk. A zöldségeket ezután puhára pirítjuk, majd hozzáadjuk a felszeletelt virslit, és kb. 5 percig még sütjük a lecsós alapot.
  3. Egy tálban kevés sóval felverjük a nyolc tojást, és ráöntjük a lecsós alapra. Ezután az egészet készre sütjük. Ropogós sajtos kiflivel, kovászos uborkával tálaljuk.
  • Receptkönyvben: 3
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 247
  • Feltöltés dátuma: 2021. május 19.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Csípős lecsó virslivel
Nemes-Pádár Csilla 48 recept

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...