![](/mithogyan/user_avatar/www.nosalty.hu/ilus74/120/1267_1.png)
ilus74
- Csatlakozott
- '17 Sep 11
- Utolsó válasz
- '21 Jan 4
- Aktív
- '21 Jun 18
- Megbízhatósági szint
- alaptag felhasználó
Az árpagyöngy más néven gersli.Főzés előtt ajánlatos megmosni.Ha töltött káposztába használjuk,akkor legalább 2 óra hossz alatt lesz puha.Levest is jó vele szaporítani,de azért itt is főzni kell míg eléri a jó állagot!!
Érdekes ez a kérdés,mert én többször készítettem már hasonló krémet,de épp sűrítette a pudingot a darált dió!! Nem lehet,hogy cukros dió volt?-mert akkor nyilvánvalóan a benne lévő cukortól folyóssá válhatott...:-)))
Szia Margó!!Most látom a kérdésed.... Én mindig előgőzölt rizst vásárolok.Csak simán bő,hideg vízbe kell főzni,sózni,ételízesítőt hozzá tenni.Mikor megfőtt,csak leöntöd róla a vizet,és jó pergős rizs az eredmény!!!!